Neler Yeni

Ptt kargoları karıştırdı

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Berke
Sahibinden param güvende ile tenis raketi satın aldım. Karşı taraf gayet iyi birisi kargoya vermeden önce fotoğraf attı. PTT ile gönderdi. Bu gün kargom teslim edildiğinde şoka uğradım. Nike Air deldon ayakkabı geldi. Karşı tarafı aradım raket gönderdiğine emin. PTT müşteri hizmetlerini aradım o zaman kargoyu iade edin biz bişey yapamayız tarzı bişey dediler.
Dolandırıcılık olduğunu düşünmüyorum ben 400tl odedim ayakkabının fiyatı 2.5k. büyük ihtimal kargolar karıştı nereye başvurabilirim

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Geşen kargpnun üstünde alıvının adı soyadı yazar oraya bak orada numarası da yazar

LVQ10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Kaan
Kargo etiketine baksana

karahan34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Murat Karahan
Sahibinden param güvende ile tenis raketi satın aldım. Karşı taraf gayet iyi birisi kargoya vermeden önce fotoğraf attı. PTT ile gönderdi. Bu gün kargom teslim edildiğinde şoka uğradım. Nike Air deldon ayakkabı geldi. Karşı tarafı aradım raket gönderdiğine emin. PTT müşteri hizmetlerini aradım o zaman kargoyu iade edin biz bişey yapamayız tarzı bişey dediler.
Dolandırıcılık olduğunu düşünmüyorum ben 400tl odedim ayakkabının fiyatı 2.5k. büyük ihtimal kargolar karıştı nereye başvurabilirim
Dostum öncelikle kargoya el koymadığın için tebrik ederim seni başkası olsa olayın üstünü kapatmaya çalışır beleş ayakkabı diye birde hava atar etrafına

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Berke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

LVQ10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Kaan
Kargo etiketi doğru gönderen ismi doğru alıcı ismi benim ismim. Daha ilk çıkış şubesinden etiketi yanlış yapıştırdılar veya tranfer merkezinde yanlış etiket yapıştırıldı
çok garip. bu sorunu o kargo şubesi dışında çözebilecek biri yok. Şubeye o saatlerde kargo veren kim varsa onu bulup onunla iletişime geçmeleri gerekli. Sen üstüne düşmezsen uğraşmazlar ama

PxMiNiK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Uğur
tam bizim başımıza gelmelik olaylar :D şikayet vardandan takip et belki o kişide talep açar

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Berke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çok garip. bu sorunu o kargo şubesi dışında çözebilecek biri yok. Şubeye o saatlerde kargo veren kim varsa onu bulup onunla iletişime geçmeleri gerekli. Sen üstüne düşmezsen uğraşmazlar ama
tam bizim başımıza gelmelik olaylar :D şikayet vardandan takip et belki o kişide talep açar
İlk teslim alan şubeyle konuştum sağ olsun baya ilgilendiler. Kargonun şubeye teslim edildiği saatteki kameralara baktılar ürünün bana yanlış ulaştığını doğruladılar. Yanlış ürünü benden aldırcaklarmış diğerini gondercekler

Top Bottom