Neler Yeni

Ptt paramı yuttu nasıl alabilirim

rx570emo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Emre
beyler merhaba kendime pc parcaları alıyodum bankamatıke para yatırıp işlemci anakart vs alacaktım ancak pttye parayı koydum ve bıdaha gelmedi 1200 lıramı yuttu yardımcı olurmusunuz cıdden cok uzgunum

En İyi Cevap
1
İçeri söyle kameralara bakarlar sonra verirler heralde

Tel Vurdu Beni

80+ Bronze
beyler merhaba kendime pc parcaları alıyodum bankamatıke para yatırıp işlemci anakart vs alacaktım ancak pttye parayı koydum ve bıdaha gelmedi 1200 lıramı yuttu yardımcı olurmusunuz cıdden cok uzgunum
Para hesabınıza aktarılmadı mı?

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Müşteri hizmetlerini arayıp ATM nin adresini vermen lazım. Bir keresinde bendede oldu akbank ta sonra hemen aradım atm nin başında böyle böyle oldu dedim hangi atm olduğunı tarif ettim. hemen inceliyorruz dediler. Atm yi işleme kapattılar bişeyler yaptılar 1 saat sonra hesabıma geri yatırdılar parayı.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Ptt de içeriye söyle müşteri hizmetlerini ara

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Geçmiş olsun.
Kameralardan bakarlar belki bende benzerini yaşamıştım yardım isteyin.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Müşteri hizmetlerine arayıp durumu anlat yarın da ilk işin PTTye gitmek olsun. İnceledikten sonra illa ki yardımcı olurlar merak etmeyin

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Müşteri hizmetlerini arayıp ATM nin adresini vermen lazım. Bir keresinde bendede oldu akbank ta sonra hemen aradım atm nin başında böyle böyle oldu dedim hangi atm olduğunı tarif ettim. hemen inceliyorruz dediler. Atm yi işleme kapattılar bişeyler yaptılar 1 saat sonra hesabıma geri yatırdılar parayı.
Bunları yap ve atmnin başından ayrılma sakın.

Erik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Ahmet Karpat
ATM'de dolandırıcı çıkmış desene...

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
olabilir öyle şeyler her atm de denk geliyor. Zaten hesabına yatmadıysa veya orda takıldıysa görülür. Çözerler yani. Senin şansın hafta sonu giriyor araya şubeden hallederdin yoksa.

rx570emo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Emre
olabilir öyle şeyler her atm de denk geliyor. Zaten hesabına yatmadıysa veya orda takıldıysa görülür. Çözerler yani. Senin şansın hafta sonu giriyor araya şubeden hallederdin yoksa.
evt şanssızlık işte yinede teşekkürler

Top Bottom