Para hesabınıza aktarılmadı mı?beyler merhaba kendime pc parcaları alıyodum bankamatıke para yatırıp işlemci anakart vs alacaktım ancak pttye parayı koydum ve bıdaha gelmedi 1200 lıramı yuttu yardımcı olurmusunuz cıdden cok uzgunum
hyr malesefPara hesabınıza aktarılmadı mı?
Ptt de içeriye söyle müşteri hizmetlerini arabeyler merhaba kendime pc parcaları alıyodum bankamatıke para yatırıp işlemci anakart vs alacaktım ancak pttye parayı koydum ve bıdaha gelmedi 1200 lıramı yuttu yardımcı olurmusunuz cıdden cok uzgunum
Bunları yap ve atmnin başından ayrılma sakın.Müşteri hizmetlerini arayıp ATM nin adresini vermen lazım. Bir keresinde bendede oldu akbank ta sonra hemen aradım atm nin başında böyle böyle oldu dedim hangi atm olduğunı tarif ettim. hemen inceliyorruz dediler. Atm yi işleme kapattılar bişeyler yaptılar 1 saat sonra hesabıma geri yatırdılar parayı.
Tamam o zaman yetkili kimselere durumu anlatın, kameradan durum anlaşılır.hyr malesef
ATM'de dolandırıcı çıkmış desene...beyler merhaba kendime pc parcaları alıyodum bankamatıke para yatırıp işlemci anakart vs alacaktım ancak pttye parayı koydum ve bıdaha gelmedi 1200 lıramı yuttu yardımcı olurmusunuz cıdden cok uzgunum
evt şanssızlık işte yinede teşekkürlerolabilir öyle şeyler her atm de denk geliyor. Zaten hesabına yatmadıysa veya orda takıldıysa görülür. Çözerler yani. Senin şansın hafta sonu giriyor araya şubeden hallederdin yoksa.