Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
2-4 iş günü sürüyormuş.Para tahmini olarak ne kadar sürede gelir?
2-4 iş günü sürüyormuş.Para tahmini olarak ne kadar sürede gelir?
Sevindim senin adına.Çok basit iptal ediliyor 5dakikamı almadı.
Canlı destekten iptal işlemini anında yapabiliyorsun.Sevindim senin adına.
Ben müşteri temsilcisini aradım kargo süresi var iptal etmeyin bekleyin dediCanlı destekten iptal işlemini anında yapabiliyorsun.
Firmanın müşteri temsilcisi mi ?Ben müşteri temsilcisini aradım kargo süresi var iptal etmeyin bekleyin dedi
Hayır pttawm’nin. Firmaya ulaşamadım.Firmanın müşteri temsilcisi mi ?
Pttavm konuyla ilgili hiç bilgisi yok muhtemelen daha farkına bile varamadılar. İstersen bekle paran zaten pttavm üzerinde sipariş gönderimi tamamlanmadan ücret satıcıya gitmiyor diye biliyorum. Ama dandik bir şey gönderirlerse sipariş tamamlanırsa para satıcıya gider o zaman mağdur olabilirsin.Hayır pttawm’nin. Firmaya ulaşamadım.
Nasıl iletişime geçebilirim?Ben müşteri temsilcisini aradım kargo süresi var iptal etmeyin bekleyin dedi
mağaza kapanmış demek. ulan adamlar ne sövmüstür he. sabahın 6sında nasıl gördülerde aldılar ürünleri diyeSiparişi iptal ettim
Ürünü vermemek için bahanesi. Siparişler bittikten sonra açılır mağaza tekrar. Silinmemiş çünkü.mağaza kapanmış demek. ulan adamlar ne sövmüstür he. sabahın 6sında nasıl gördülerde aldılar ürünleri diye