Neler Yeni

❌İndirim Bitti! PTTAvm AstBilgisayar Oyuncu Koltukları 365TL

Checkmate

80+ Silver
Abi bile bile bu fiyattan almak akıllı işi değildi, zaten gelmeyeceği belliydi ne diye sipariş edip parayı kaptırıyorsunuz ki? Baba oğluna para vermiyor, adam size 3600tl lik ürünü 360tl ye mi verecek şaka gibi :D:D:D;D;D

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar bizim para vardı ya, o artık yok.
Alıntıyı görüntüle
Muhtemelen paramız ptt avm üzerinde. Çünkü sipariş tamamlanmadan ürünün parası firmaya yollanmıyor diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Abi bile bile bu fiyattan almak akıllı işi değildi, zaten gelmeyeceği belliydi ne diye sipariş edip parayı kaptırıyorsunuz ki? Baba oğluna para vermiyor, adam size 3600tl lik ürünü 360tl ye mi verecek şaka gibi :D:D:D;D;D
Nasrettin Hoca misali ya tutarsa :D

Checkmate

80+ Silver
Muhtemelen paramız ptt avm üzerinde. Çünkü sipariş tamamlanmadan ürünün parası firmaya yollanmıyor diye biliyorum

Nasrettin Hoca misali ya tutarsa :D
Nasrettin Hoca 10tl lik yoğurdu israf ediyor sizin para kuş olmasa iyidir :D

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
643
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
Sanırım problem var veya dolandırıcı. Bakalım görelim :D
Alıntıyı görüntüle
Satıcıda görünmüyor, taklaya gelmeyin!

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,595
İsim
Deniz Bey
İddaa oynamak gibi düşün :D 365 TL kupon yaptık 10 katını alıcaktık yattı :D Bu yönden bakıyorum olaya :D
:) böylede düşünülür ama 300 kusur misli kupona oynuyorsan bence bu koltugun eglme ihtimalinden daha yuksek olurd o kuponun gelme ihtimali :)

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Bu arada siparişinizi canlı destek üzerinden iptal edebilirsiniz arkadaşlar dediğim gibi muhtemelen para firmaya gönderilmedi ürün gönderimi yapılmadığı için. Şuan ben sipariş iptali yaptım.

:) böylede düşünülür ama 300 kusur misli kupona oynuyorsan bence bu koltugun eglme ihtimalinden daha yuksek olurd o kuponun gelme ihtimali :)
10 oranlı tek maç oynadım rakibi 1.20 oranlıydı biz deplasmana verdik :D

o yoğurda da zam geldi
Para iadesi yapılacak siparişini iptal ettir.

Son düzenleme:

ARDELENO

80+ Bronze
@Abdullah Hacıgül Abdullah hocam 2. takla da geldi. Ekran kartı taklasından sonra gaming koltuk taklası. Firma mağazayı kapattı kaçtı. Alanlar iade bekliyor.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
@Abdullah Hacıgül Abdullah hocam 2. takla da geldi. Ekran kartı taklasından sonra gaming koltuk taklası. Firma mağazayı kapattı kaçtı. Alanlar iade bekliyor.
Böyle durum 2. defa değil defalarca oldu dostum fiyat yanlış giriliyor bizde şansımızı deniyoruz. Ayrıca kimsenin takla attığı yok bize oyuncak göndermediler :D

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hala siparişi iptal edilmeyen varsa direkt Pttawmye ulaşsın arkadaşlar. Bizim de mağazamız var orada böyle durumlarda pttde çok vakit kaybedersiniz satıcı ilgilenmediği sürece maalesef.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Hala siparişi iptal edilmeyen varsa direkt Pttawmye ulaşsın arkadaşlar. Bizim de mağazamız var orada böyle durumlarda pttde çok vakit kaybedersiniz satıcı ilgilenmediği sürece maalesef.
Çok basit iptal ediliyor 5dakikamı almadı.

Top Bottom