Muhtemelen paramız ptt avm üzerinde. Çünkü sipariş tamamlanmadan ürünün parası firmaya yollanmıyor diye biliyorumArkadaşlar bizim para vardı ya, o artık yok.
Alıntıyı görüntüle
Nasrettin Hoca misali ya tutarsaAbi bile bile bu fiyattan almak akıllı işi değildi, zaten gelmeyeceği belliydi ne diye sipariş edip parayı kaptırıyorsunuz ki? Baba oğluna para vermiyor, adam size 3600tl lik ürünü 360tl ye mi verecek şaka gibi ;D;D
Nasrettin Hoca 10tl lik yoğurdu israf ediyor sizin para kuş olmasa iyidirMuhtemelen paramız ptt avm üzerinde. Çünkü sipariş tamamlanmadan ürünün parası firmaya yollanmıyor diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasrettin Hoca misali ya tutarsa
o yoğurda da zam geldiNasrettin Hoca 10tl lik yoğurdu israf ediyor sizin para kuş olmasa iyidir
İddaa oynamak gibi düşün 365 TL kupon yaptık 10 katını alıcaktık yattı Bu yönden bakıyorum olayaNasrettin Hoca 10tl lik yoğurdu israf ediyor sizin para kuş olmasa iyidir
Satıcıda görünmüyor, taklaya gelmeyin!Sanırım problem var veya dolandırıcı. Bakalım görelim
Alıntıyı görüntüle
Aerocool ThunderX3 EC3BR Siyah-Kırmızı Oyuncu - PttAVM.com - 2024
Aerocool ThunderX3 EC3BR Siyah-Kırmızı Oyuncu KoltuÄu ve aradıÄın yüzlerce farklı ürün çeÅitleri uygun fiyatlarla online satın almak için incelemeye baÅla! - 2024www.pttavm.comAerocool TuhunderX3 TC3MAX XXL Siyah Mavi Logo - PttAVM.com
Aerocool TuhunderX3 TC3MAX XXL Siyah Mavi Logo Oyuncu Koltuğu ve aradığın yüzlerce farklı ürün çeşitleri uygun fiyatlarla online satın almak için incelemeye başla!www.pttavm.comAerocool AC110BR Siyah-Kırmızı Hava Delikli Profesyonel Oyuncu Koltuğu - PttAVM.com
Aerocool AC110BR Siyah-Kırmızı Hava Delikli Profesyonel Oyuncu Koltuğu ucuz fiyat seçenekleri, en beğenilen modelleri, taksit imkanı ve kargo fırsatları PttAVM.com’da! Kampanyalı fiyatları yakala!www.pttavm.comAerocool AE-AC120B-AIR Hava Delikli Siyah Prof - PttAVM.com - 2024
Aerocool AE-AC120B-AIR Hava Delikli Siyah Profesyonel Oyuncu Koltuğu ve aradığın yüzlerce farklı ürün çeşitleri uygun fiyatlarla online satın almak için incelemeye başla! - 2024www.pttavm.com
böylede düşünülür ama 300 kusur misli kupona oynuyorsan bence bu koltugun eglme ihtimalinden daha yuksek olurd o kuponun gelme ihtimaliİddaa oynamak gibi düşün 365 TL kupon yaptık 10 katını alıcaktık yattı Bu yönden bakıyorum olaya
10 oranlı tek maç oynadım rakibi 1.20 oranlıydı biz deplasmana verdikböylede düşünülür ama 300 kusur misli kupona oynuyorsan bence bu koltugun eglme ihtimalinden daha yuksek olurd o kuponun gelme ihtimali
Para iadesi yapılacak siparişini iptal ettir.o yoğurda da zam geldi
Böyle durum 2. defa değil defalarca oldu dostum fiyat yanlış giriliyor bizde şansımızı deniyoruz. Ayrıca kimsenin takla attığı yok bize oyuncak göndermediler@Abdullah Hacıgül Abdullah hocam 2. takla da geldi. Ekran kartı taklasından sonra gaming koltuk taklası. Firma mağazayı kapattı kaçtı. Alanlar iade bekliyor.
Çok basit iptal ediliyor 5dakikamı almadı.Hala siparişi iptal edilmeyen varsa direkt Pttawmye ulaşsın arkadaşlar. Bizim de mağazamız var orada böyle durumlarda pttde çok vakit kaybedersiniz satıcı ilgilenmediği sürece maalesef.
Para tahmini olarak ne kadar sürede gelir?Çok basit iptal ediliyor 5dakikamı almadı.