Neler Yeni

❌İndirim Bitti! PTTAvm AstBilgisayar Oyuncu Koltukları 365TL

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Jâckêrs

80+ Bronze
Maudilini isteme hakkımız var mı?
Hocam normalde öyle bir hakları bulunmuyor. Ürünü yanlış yazmışlar ama sonuçta o fiyatı oraya girerken form falan dolduruyorlar yani bildiğim kadarıyla ürünü göndermek zorundalar. Onların hataları, öyle bir hakları bulunmuyor normalde kafalarına göre 'ürünün fiyatında yanlışlık var, iptal etmek zorundayım' gibi bir şey söyleme hakları yok normalde.

erco1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Ercüment batuk
ARKADAŞLAR ENTEGRASYONDA PROBLEM OLUYOR BAZEN KONTROL ETMEDEN SATIŞA SUNMUŞLAR.
BİZ DE OLUYOR ESKİDEN GİTTİGİDİYOR N11 DE ÇOK OLUYORDU AYAKKABI SATIYORUZ

N0Name

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Kerem
Fiyatlar çok farklı yanlışlıkla yapılacak bir şey değil bu artık planları ne bilmiyorum.

Yiğit2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
Yiğit
Tüketici Hakem Heyetinde Alıcı gördüğü fiyatdan alma hakkı var gelmezse şikayet edin firma size 2 tane gönderir şikayetinizi geri alın diye

N0Name

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Kerem
Tüketici Hakem Heyetinde Alıcı gördüğü fiyatdan alma hakkı var gelmezse şikayet edin firma size 2 tane gönderir şikayetinizi geri alın diye
Hocam 17 yaşındayım aralıkta 18'e gericem böyle bir şey yapma hakkım var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Hakan Yurdakul
Hocam 17 yaşındayım aralıkta 18'e gericem böyle bir şey yapma hakkım var mı?
Bence araştır ailene filan söyle hatta iade edip paranızı göndereceğiz derlerse mutlaka almaya çalış. Ben almış olsaydım imkanı yok iade etmelerine izin vermezdim. Öyle hakları da yok zaten. Alan bütün arkadaşlar bence peşini bırakmayın kaçırmayın.

N0Name

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Kerem
Bence araştır ailene filan söyle hatta iade edip paranızı göndereceğiz derlerse mutlaka almaya çalış. Ben almış olsaydım imkanı yok iade etmelerine izin vermezdim. Öyle hakları da yok zaten. Alan bütün arkadaşlar bence peşini bırakmayın kaçırmayın.
Nereye şikayet edebilirim? Daha önce hiç şikayet de bulunmadım.

Erenaek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Abdullah Eren Kavuklu
Firmanın iptal hakkı var. O satış sözleşmelerini açıp okudunuz mu hiç ? Sadece pttavm ye bir miktar ceza ödeyecek o kadar.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
THHye onlar da itiraz edebiliyor bilginiz olsun. Bir şey alamazsınız yanlış fiyat girildiği için isteyen denesin denemek bedava

Top Bottom