Jâckêrs
80+ Bronze
Ürün yok demiş birde.Takip etmenize gerek yok hocam;
Alıntıyı görüntüle
Ürün yok demiş birde.Takip etmenize gerek yok hocam;
Alıntıyı görüntüle
Siteden 3000TL'ye alanlara patlıcan yollayacak sanırsam.Ürün yok demiş birde.
Maudilini isteme hakkımız var mı?Ürün yok demiş birde.
Pek sanmıyorum iptal ederler parasını bir kaç hafta sonra verirler.Maudilini isteme hakkımız var mı?
Hocam normalde öyle bir hakları bulunmuyor. Ürünü yanlış yazmışlar ama sonuçta o fiyatı oraya girerken form falan dolduruyorlar yani bildiğim kadarıyla ürünü göndermek zorundalar. Onların hataları, öyle bir hakları bulunmuyor normalde kafalarına göre 'ürünün fiyatında yanlışlık var, iptal etmek zorundayım' gibi bir şey söyleme hakları yok normalde.Maudilini isteme hakkımız var mı?
Hocam 17 yaşındayım aralıkta 18'e gericem böyle bir şey yapma hakkım var mı?Tüketici Hakem Heyetinde Alıcı gördüğü fiyatdan alma hakkı var gelmezse şikayet edin firma size 2 tane gönderir şikayetinizi geri alın diye
Bence araştır ailene filan söyle hatta iade edip paranızı göndereceğiz derlerse mutlaka almaya çalış. Ben almış olsaydım imkanı yok iade etmelerine izin vermezdim. Öyle hakları da yok zaten. Alan bütün arkadaşlar bence peşini bırakmayın kaçırmayın.Hocam 17 yaşındayım aralıkta 18'e gericem böyle bir şey yapma hakkım var mı?
Nereye şikayet edebilirim? Daha önce hiç şikayet de bulunmadım.Bence araştır ailene filan söyle hatta iade edip paranızı göndereceğiz derlerse mutlaka almaya çalış. Ben almış olsaydım imkanı yok iade etmelerine izin vermezdim. Öyle hakları da yok zaten. Alan bütün arkadaşlar bence peşini bırakmayın kaçırmayın.