Ne güzel işte. Ayakta da oynayabilirdin. Haline şükret (!)Var olmamız böyle güzel koltular mevcut
Alıntıyı görüntüle
Yine olur bence. Çünkü göndermedikleri zaman ödeyecekleri ceza miktarları çok düşük. Genelde göndereceğimize cezayı öderiz daha karlı diye düşünüyorlar.Markalı ürün olduğu için iptal olması muhtemel seri üretim olsa belki iptal olmazdı
Hala iptal değil sanırım uyanmadılar uykudan :dYollamayacakları belli boşuna uğraşıyorsunuz.
Zaten THH artık fiyat hatalarında satıcı lehine karar veriyor diyorlar. Yani adam bariz 0'ı eksik girmiş, hatalı. Boşuna uğraşırsınız o yüzden.
Yok hocam, pttavm nin iptalleri günler sürüyor, paranın gelmesi ise haftalar sürüyor. Satıcılar galiba çok sallamıyor bu siteyi, bende anlamadım. Fakat fiyat hatalı diye şansımı deneyeyim denilecek bir site değil, her türlü iptal ediyorlar. Diğer siteler olsa, yine bir ihtimal şansı denemek lazım ama kart limitinizi 2-3 hafta doldurmak istemiyorsanız pttavm den ürün alırken dikkatli olun.Hala iptal değil sanırım uyanmadılar uykudan :d
Yukarıda bahsettim pttawmde satıcılar için iptal butonu yok. Pttawmye ulaşıp iptal ettirmeleri gerekiyor bu yüzden uzun sürüyor dediğiniz gibi.Yok hocam, pttavm nin iptalleri günler sürüyor, paranın gelmesi ise haftalar sürüyor. Satıcılar galiba çok sallamıyor bu siteyi, bende anlamadım. Fakat fiyat hatalı diye şansımı deneyeyim denilecek bir site değil, her türlü iptal ediyorlar. Diğer siteler olsa, yine bir ihtimal şansı denemek lazım ama kart limitinizi 2-3 hafta doldurmak istemiyorsanız pttavm den ürün alırken dikkatli olun.
Gelirse ben talibim Afedersin ama yatağıma oturmaktan arkam dümdüz oldu wayhasedhuyaweszdujBende koltuk var gelirse DA foruma bağışlarım çekilişle versin birine