Aldığınız satıcıya yazın size yeni anahtar gönderecektirBugün indirimde gördüğüm ürün anahtarını aldım 4.5 TL'e ama bu hatayı verdi
teşekkürlerAldığınız satıcıya yazın size yeni anahtar gönderecektir
üstteki gibi faydalı bi cevap yazabilirsiniz cevap verme zorunluluğunuz yok boş konuşuyorsunuzSatın aldığın yerle görüşsene biz müşteri hizmetleri miyiz?
Sebep? 2000liraya mağazadan mi alaljm? 20liraya aldım ürün anahtari sorunsuz kullanıyorumBoşu boşuna ürün anahtarı alıyorsunuz anlamıyorum...
Bu yorumu yapman kimsenin işine yaramıyor git ve kendi görüşlerini durum kısmında paylaş.Boşu boşuna ürün anahtarı alıyorsunuz anlamıyorum...
Pek takma hocam bu gibi yanıtları, engelleyip geçin.teşekkürler
üstteki gibi faydalı bi cevap yazabilirsiniz cevap verme zorunluluğunuz yok boş konuşuyorsunuz
Sebep? 2000liraya mağazadan mi alaljm? 20liraya aldım ürün anahtari sorunsuz kullanıyorum
Bu yorumu yapman kimsenin işine yaramıyor git ve kendi görüşlerini durum kısmında paylaş.
Çok farklı bir şey yazmış değil mi oüstteki gibi faydalı bi cevap yazabilirsiniz cevap verme zorunluluğunuz yok boş konuşuyorsunuz
5tlye ekmek alamıyorsun ne anlatıyorsun sen ?Bu konuda ki gibi ücretsiz etkinleştirmek varken boşuna para veriyorsunuz 2 senedir bu şekilde kullanıyorum ve bir sorunum olmadı siz para vermeye devam edin o kadar insan size bunları söylerkenÜcretsiz Windows 10 Etkinleştirme!
Herkese selam. İşlemi tüm detaylarıyla anlatacağım ve nasıl yapıldığını göstereceğim. Laflarıma internette 5-50 TL'ye satılan OEM keylerin yasal olmadığını belirterek başlayayım. Zamanında bu konu Microsoft'a iletildi ve ucuz lisanların yasal olmadığı söylendi. Öyle bekleniyordu zaten. Ucuz...forum.donanimarsivi.com
Ücretsiz Etkinleştirme linki bırakıyorum sana5tlye ekmek alamıyorsun ne anlatıyorsun sen ?