Neler Yeni

PttAvm iPhone indirimi(?)

Opcin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Enes Opçin
Yanlış Kategori
Dostlar selamlar. Bu PttAvm'deki indirimlere çoğunuz şahit olmuşsunuzdur. Bunun olayı ne ? Denetleyicisi yok mu ? Mağaza puanı da 10 üstelik. Şimdi buradan satın alırsak başımıza ne iş gelecek ? Devletin kurumu insanları mağdur etmemek için neden denetleme yapmıyor ki acaba ? Deli sorular...

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-11-14 153810.jpg
    Ekran görüntüsü 2024-11-14 153810.jpg
    103.2 KB · Hit: 209

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
791
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Dostlar selamlar. Bu PttAvm'deki indirimlere çoğunuz şahit olmuşsunuzdur. Bunun olayı ne ? Denetleyicisi yok mu ? Mağaza puanı da 10 üstelik. Şimdi buradan satın alırsak başımıza ne iş gelecek ? Devletin kurumu insanları mağdur etmemek için neden denetleme yapmıyor ki acaba ? Deli sorular...
Bikere bulaştım daha bulaşmıyorum. Hele böyle bi şey için hayatta bulaşılmaz.

Vitorrs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Tahir Öztürk
satın alabilirsin başına da hiç bir iş gelmez yanında yazıyor ithalatçı garantili diye yurtdışı cihaz yani

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hiç bulaşmayın. İadeyi geçtim sipariş geçip iptal bile etseniz çok uzun sürüyor para iadesi. Vaktinize yazık.

Opcin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Enes Opçin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok sipariş geçmem zaten riske gerek yok da sürekli oluyor bu durum dikkatimi çekti iyice sorgulamak istedim

Mefazzal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Zorlı
Pttavm den sakız bile almam geçen polinaj makinası ile hava Üfleme makinası aldım satıcı hava üflemeye göndermemiş. Satıcıya ulaşma imkanı yok. Desteğe yazıyorum cevap yok. En son telefon numarası buldum aradım durumu anlattım tamam dediler eksik ürünü göndermediler. En son aradım ana bacı sövdüm göndermiyoruz ne yaparsan yap dedi elimde video var kargoyu açarken mahkemede sürünürsün dedim. İade gönderdim iadeyi 6. Gün onayladılar.

Top Bottom