Neler Yeni

PTTAVM'den Samsung SSD alınır mı?

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,106
İsim
Abdullah Aydoğdu

PC pcie 3.0 destekliyor ve boş yere Fury SSD'ye fazladan 600 lira vermeye gerek yok. O hızları alamayacağım zaten. Bütçemi de aşıyor zaten. PTTAVM'de piyasanın altında satılıyor.
Ama bu alışveriş sitesi hiç güvenilir gelmiyor gözüme. Sizce alınır mı bu siteye güvenerek? Diyelim sıkıntılı ürün gönderildi, site alıcıyı koruyor mu?

RamazanD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Ramazan Demirci

PC pcie 3.0 destekliyor ve boş yere Fury SSD'ye fazladan 700-800 lira vermeye gerek yok. O hızları alamayacağım zaten. Bütçemi de aşıyor zaten. PTTAVM'de piyasanın altında satılıyor.
Ama bu alışveriş sitesi hiç güvenilir gelmiyor gözüme. Sizce alınır mı bu siteye güvenerek? Diyelim sıkıntılı ürün gönderildi, site alıcıyı koruyor mu?
site değilde satıcıya bakmak lazım site sadece aracı gibi çalışıyor

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,106
İsim
Abdullah Aydoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Existentia

80+ Silver
hocam hiç riske girmeyin 3 5 fazla verin bilinen yerlerden alın

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,555
İsim
ali

PC pcie 3.0 destekliyor ve boş yere Fury SSD'ye fazladan 600 lira vermeye gerek yok. O hızları alamayacağım zaten. Bütçemi de aşıyor zaten. PTTAVM'de piyasanın altında satılıyor.
Satıcının hepsiburada'da 9.2 puanı var.Buraya yeni mağaza açmış bi sorun olucağını düşünmüyorum ordaki firmayla aynıysa tabi

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Ben yaklasik 4-5 sene once, bu ptt avm yeni girmisken sektore burdan bi telefon almistim sıkıntısız gelmisti turkiye garantili kapali kutu. Sırf ptt diye 3 kurus fazla verip almistim guvenilir olsun diye. Suan niye kimse tavsiye etmiyor anlamiyorum. Evet arada hata olur ama musteri hizmetleri yardımcı olur. Anladigim kadari ile musteri hizmetleri cok canayakin degil. Ama satici iyiyse güvenip alabilirsin saticyi arastirmak onemli burada

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,555
İsim
ali
Ben yaklasik 4-5 sene once, bu ptt avm yeni girmisken sektore burdan bi telefon almistim sıkıntısız gelmisti turkiye garantili kapali kutu. Sırf ptt diye 3 kurus fazla verip almistim guvenilir olsun diye. Suan niye kimse tavsiye etmiyor anlamiyorum. Evet arada hata olur ama musteri hizmetleri yardımcı olur. Anladigim kadari ile musteri hizmetleri cok canayakin degil. Ama satici iyiyse güvenip alabilirsin saticyi arastirmak onemli burada
Bende 4-5 kez alışveriş yaptım bi sıkıntı yaşamadım. Tabi satıcılar önemli bazıları sahte ürünler vs satıyor ancak genelde diğer pazaryerlerindeki mağazaları var mı yorumları vs nasıl diye bakıyorum iyiyse uygunsa ürün alıyorum.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Samsung SSD lerin sahtesi var baya. Riske gerek yok bence.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Bende 4-5 kez alışveriş yaptım bi sıkıntı yaşamadım. Tabi satıcılar önemli bazıları sahte ürünler vs satıyor ancak genelde diğer pazaryerlerindeki mağazaları var mı yorumları vs nasıl diye bakıyorum iyiyse uygunsa ürün alıyorum.
Satıcıyı kontrol et. Başka sitelerden, sikayetvar uzerinden, sosyal medyalardan teyit et. Bir sıkıntı yoksa tercih edebilirsin ki artık e-ticarette de dolandırılmak çok kolay değil thh vb genelde müşteriyi savunuyor ki haksızsan şikayette bulunmazsın zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Berkay Demir
ssdleri ve ramleri her zaman guvenilir saticilardan alin, sahsen pttavmye ve n11'e bu konuda pek guvenmiyorum, onune gelene saticilik veriyor. bu satici icin yorumum yok ama amazon gibi saticilar her zaman daha mantikli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,682
Üyeler
161,113
Son üye
Speranta
Top Bottom