Müdür beni almamıştı amcam bişe yaptı aldı beni ne dedi bilmiomOkulla konuş bı puan için alırlar seni
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ortaokulda neyin torpilini yaptınız
ortaokula amcanın torpiliyle nasıl girdin onu anlamadım ortaokulda sıralama yok ki puana vs. bakılmıyorMüdür beni almamıştı amcam bişe yaptı aldı beni ne dedi bilmiom
Ya okuldan atıla gibi bişe oldu (gibi) o yüzdenortaokula amcanın torpiliyle nasıl girdin onu anlamadım ortaokulda sıralama yok ki puana vs. bakılmıyor
bizimkisi 95 75 puanlı insan geliyorbizim okulun ortalaması 92 iydi 80 ortalamalı şahıslar gelebiliyo senin de gitmen gerekiyor
Obp li okullar öyle artık onların bı önemi kalmadıbizimkisi 95 75 puanlı insan geliyor
aynı şekilde bizde gidebiliyoruz
puanın düşükse okuldan geçirmiyor sistem. Müdür bir şey yapabilir mi orasını bilemem tabi.Herkese iyi akşamlar dilerim. Okulumu değiştirmek istiyorum ve şuan nakil istediğim okulun 16 tane kontejyanı var, kontejyan olayının benim için sıkıntı olduğunu düşünmüyorum çünkü sayısı baya fazla eğer ki başvuru yapabilirsem büyük ihtimalle okula girebilirim ama burada ki sorun kontejyan değil sınavsız liselerde sanırsam öyle değil ama sınavlı bir okul istiyorum ve galiba puanım okuldan okuldan düşük olduğu için başvuru yapamıyorum, okula dilekçe falan yazarak okula başvuru yapabilir miyim veya siz nakillerde böyle bir şey yaşadınız mı ? yardım ederseniz sevinirim. bu arada okul ile aramda çok büyük bir puan farkı yok.
Merhaba kanki gidebildin mi okula?Evet konuşmayı düşünüyorum hatta yarın mail atacağım
Evet cok kötü... Ama 1 2 puanla kacırıp girenler oluyomus bi sekilde0,001 puan bile eksikse giremezsin ki girmeme de lazım zaten sonuçta sınav ile alan bir okul
Yok kanki konudan 1 yıl geçmiş harbi o zamanlar aptalmısım iyiki tutmamış nakilim bir kıza aşık olmuştum ordan sırf o yüzden geçmeye çalışıyordum he ama senin soruna gelirsek 1 puan bile düşükse başvuru yapamıyorsunMerhaba kanki gidebildin mi okula?