- Konu Sahibi Konu Sahibi
oldu hocam iadeİade kabul edilmeyecek. 2 saati geçmemen ve aldığın tarihden itibaren 2 hafta içinde iade etmen lazım.
oldu hocam iadeİade kabul edilmeyecek. 2 saati geçmemen ve aldığın tarihden itibaren 2 hafta içinde iade etmen lazım.
İade taleplerine yapay zeka bakıyor ayrıcalık olmaz. İade ettim diyen kişi üstünde ne kadar oynadığı yazan iade kabul edildiğine dair kanıt ortaya koyarsa güzel olur.Hocam olmuş ama sanırsam, arkadaşa mail gelmiş.
İade taleplerine yapay zeka bakıyor ayrıcalık olmaz. İade ettim diyen kişi üstünde ne kadar oynadığı yazan iade kabul edildiğine dair kanıt ortaya koyarsa güzel olur.
2.1 saat oynadığınıza göre sarmış olmalımerhaba dün PUBG aldım 2 saat 10 dakika oynadım ama şimdi baktım fifa 21 60 liraya düşmüş iade edip onu almak istiyorum bazıları şansını dene falan demiş de sizce yardımcı olurlar mı
yanlış oldu sizce almalı mıyım?2.1 saat oynadığınıza göre sarmış olmalı
diğerlerine önerir misiniz?
hocam ben iade ettim fakat fifa almak için fifa alıcak parayı buldum zaten para gelsin tekrardan alıcam pubg yi2.1 saat oynadığınıza göre sarmış olmalı
diğerlerine önerir misiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
yanlış oldu sizce almalı mıyım?
yani eskisi gibi zevkli midir sizcehocam ben iade ettim fakat fifa almak için fifa alıcak parayı buldum zaten para gelsin tekrardan alıcam PUBG yi
eskisi gibi değil arkadaşlarınızla oynicaksanız alın ama tek başına zevki çıkmıyoryani eskisi gibi zevkli midir sizce
tamamdır allah a şükür oynayan arkadaşlarım vareskisi gibi değil arkadaşlarınızla oynicaksanız alın ama tek başına zevki çıkmıyor