Oyunu açıyorum PUBG yazısı çıkıyor sonra bi ekran daha geliyor lobiye gelecek iken siyah ekran geliyor donuyor masaüstüne atıyor 3.5 indirme şeyi geliyor windowsun indir diyorum indirilmiyor indirme diye devam et diyorum onda da oyun açılmıyor lütfen yardım edin oyunum orijinal.
.NETFramework 3.5(.NET 2.0 ve 3.0 içerir)
Devre dışı olduğundan veya ilişkili etkin aygıt olmadığından hizmet başlatılamadı
hata kodu: 0x80070422
yardım edebilecek kimse yok mu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
gtx 1660 super 7200hdd 1tb win 10 ryzen 5 1600 af 8gb 3000mhz corsair ram dark guardian kasa fsp500w+80Oyunu açıyorum PUBG yazısı çıkıyor sonra bi ekran daha geliyor lobiye gelecek iken siyah ekran geliyor donuyor masaüstüne atıyor 3.5 indirme şeyi geliyor windowsun indir diyorum indirilmiyor indirme diye devam et diyorum onda da oyun açılmıyor lütfen yardım edin oyunum orijinal.
Devre dışı olduğundan veya ilişkili etkin aygıt olmadığından hizmet başlatılamadı
Microsoftun kendi sitesinden indirdim yine aynı şey aynı hataOyunu açıyorum PUBG yazısı çıkıyor sonra bi ekran daha geliyor lobiye gelecek iken siyah ekran geliyor donuyor masaüstüne atıyor 3.5 indirme şeyi geliyor windowsun indir diyorum indirilmiyor indirme diye devam et diyorum onda da oyun açılmıyor lütfen yardım edin oyunum orijinal.
gtx 1660 super 7200hdd 1tb win 10 ryzen 5 1600 af 8gb 3000mhz corsair ram dark guardian kasa fsp500w+80
Son düzenleme: