MSI B450M PRO VDH-PLUS 3466MHz,Ryzen 5 2600, Sapphire RX590 Nitro+ Special Edition 8GB,Samsung 250GB 860 EVO SSD,Seagate 1TB Harddisk,Asus Tuf Gaming 259QM 280HzDostum AMD kullanıyorum demen bir şey ifade etmiyor bütün sistemini yazar mısın?
Hayır.Başka bir konuda bahsetmiştim 2 gün önceye kadar hiç olmuyordu.Tüm parçaları bilmeden sorunu nereden bilelim. Drop sadece PUBG'de oluyorsa normal oyun optimize sıkıntıları var.
Bak sorun RAM'den olabilir O monitör ne yahu! RAM takviyesi yapmanızı öneririm, aniden tüm dünyayı renderlamaya kalktığı için RAM yetmemezliğinden dolayı ani bir Drop sanırım.MSI B450M PRO VDH-PLUS 3466MHz,Ryzen 5 2600, Sapphire RX590 Nitro+ Special Edition 8GB,Samsung 250GB 860 EVO SSD,Seagate 1TB Harddisk,Asus Tuf Gaming 259QM 280Hz
Kaç GB RAM var ki ben yazdığını görmedim?Bak sorun RAM'den olabilir O monitör ne yahu! RAM takviyesi yapmanızı öneririm, aniden tüm dünyayı renderlamaya kalktığı için RAM yetmemezliğinden dolayı ani bir Drop sanırım.
RAM 16 kusura bakmayın.3000mhzBak sorun RAM'den olabilir O monitör ne yahu! RAM takviyesi yapmanızı öneririm, aniden tüm dünyayı renderlamaya kalktığı için RAM yetmemezliğinden dolayı ani bir Drop sanırım.