PUBG Bozdu mu?

Yapsalar ne olacak ki?
Kendi kendini yiyip bitirdi. En son emülatörde hileyle oynuyordum banlanmam 3 gün sürdü. :D
Bakalım o zaman artık COD. Warzone döncez Mito bile PUBG'yi bıraktı.

Bakalım o zaman artık COD. Warzone döncez Mito bile PUBG'yi bıraktı.
COD'da bile aynı durum söz konusu. O iki oyunun sorumlusu zaten Tencent Games. Ve o oyunun destek hattı tamamen ölü. En son hesabımın şifresini değiştirecektim, doğrulama mail'i göndermediler. Sorunca da neymiş efendim çok meşgulüz. Gören zannedecek ki koskoca firmada 4 kişi çalışıyor. :D

COD'da bile aynı durum söz konusu. O iki oyunun sorumlusu zaten Tencent Games. Ve o oyunun destek hattı tamamen ölü. En son hesabımın şifresini değiştirecektim, doğrulama mail'i göndermediler. Sorunca da neymiş efendim çok meşgulüz. Gören zannedecek ki koskoca firmada 4 kişi çalışıyor. :D
Desenize o zaman taht-u saltanat Valorant'a ya da CS:GO'ya kaldı.

Desenize o zaman taht-u saltanat Valorant'a ya da CS:GO'ya kaldı.
tabii ki. Online tarafta Gta Online oyuncusuyumdur. Rekabetçi oyunlarda tanıdık bir server dışında random serverları hiç tavsiye etmem. Hilecisi, ***** takım arkadaşından tut AFK'sına kadar bir kusur oldumu illahaki kaybediyorsun.

tabii ki. Online tarafta Gta Online oyuncusuyumdur. Rekabetçi oyunlarda tanıdık bir server dışında random serverları hiç tavsiye etmem. Hilecisi, ***** takım arkadaşından tut AFK'sına kadar bir kusur oldumu illahaki kaybediyorsun.
İnşallah bu lanet bilgisayrımdan kurtulur hayalimin bilgisayarını toplarsam 1hafta eve kitliycem kendimi. 😂

Geri