Selamlar , Eskiden hiç bir şekilde pubg den crash hatası almazdım ve almaya başladım. Ve denenebilcek herşeyi denedim. Herşeyde aynı eskisi gibi sistemimde bi değişiklik ise yapmadım bunun ile ilgili yapan eden varsa yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Selamlar , Eskiden hiç bir şekilde PUBG den crash hatası almazdım ve almaya başladım. Ve denenebilcek herşeyi denedim. Herşeyde aynı eskisi gibi sistemimde bi değişiklik ise yapmadım bunun ile ilgili yapan eden varsa yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Sorun sende değil Pubg de bu ara herkes ben de dahil olmak üzere bu sorunu yaşıyor genelde 1 - 3 saat arası oyunda kalınca yapmaya başlıyor.
Son güncellemelerden sonra oyunun içine ettiler.
Sorun sende değil PUBG de bu ara herkes ben de dahil olmak üzere bu sorunu yaşıyor genelde 1 - 3 saat arası oyunda kalınca yapmaya başlıyor.
Son güncellemelerden sonra oyunun içine ettiler.
mobilde de aynı 1.5 haftadır oyuna girmiyorum maçın ortasında atıyor çıldırıyorum zaten takım yok tek başıma ful rush oynuyorum bide kasıyor tam gidiyor emülatör tam gidik steam da aynı oyun hiç oldu
uyumluluk ile ilgili sorun olduğu söyleniyor. aşağıdaki resimde ki işaretli yer gibi olmalı, ekranı genişlet vs. olmamalı.
2.çözüm olarak;
Yönetici ya da uyumluluk modlarında çalıştırmayı bir deneyin. Olmazsa aşağıda yazdığım şemayı izleyin.
Denetim Masası.
Sistem Ve Güvenlik.
Sistem.
Gelişmiş Sistem Ayarları.
Gelişmiş.
Ayarlar (Performans seçeneğinin altında).
Veri Yürütme Engellemesi (Kapalı ise açın).
Açık ise; Ekle seçeneğine tıklayın.
Hatayı aldığınız uygulamanın exe dosyasını bulun.
Bu uygulamayı dışlananlar listesine ekleyin.
Uygula ve ardından Tamam seçeneklerine tıklayın.
Bilgisayarı yeniden başlatın. (bu çözüm teknopattan alıntıdır)
Arkadaşlar başka forumda bir şey buldum 3 4 gündür sorun yok. Sizde deneyin olursa belirtelim başkalarına yardımcı oluruz
Yapmanız gerekenler.
1.Windows Defender'ı aç.
2. Sol Menüden cihaz güvenliğini seçin.
3. Sağ menüde çekirdek yalıtımı ayrıntıları sekmesine gelin.
4. Açılan sekmeden bellek bütünlüğünü kapatın. Bu kadar.