alex jensen
80+ Silver
tüm youtuberların ayarlarını denedim 90fps alıyorum ama çok drop var ve kasıyo sistem r5 3600 rx580 16 ram
yayıncılar gayet akıcı oynuyor optimizasyon sorunlu olsa onlar da oynayamazoptimizasyon sorunu knk emülatörde bayağı var
onların sistemleri seninkinin kat kat üstü onlarda da az çok akıcılık gidiyo ama dediğim gibi onların sistemi kat kat daha iyiyayıncılar gayet akıcı oynuyor optimizasyon sorunlu olsa onlar da oynayamaz
Mobil bir oyun ne bekliyorsunuz ki?tüm youtuberların ayarlarını denedim 90fps alıyorum ama çok drop var ve kasıyo sistem r5 3600 rx580 16 ram
youtubeda aynı sisteme sahip olduğum adamlarda aynı akıcılıkta oynuyoronların sistemleri seninkinin kat kat üstü onlarda da az çok akıcılık gidiyo ama dediğim gibi onların sistemi kat kat daha iyi
mesela kaç fps istiyosun ki akıcı değil dediğin ne onlar da zaten 60 fps almıyo ki 40 45 arası sadece izlediğin için göz algılamıyoyoutubeda aynı sisteme sahip olduğum adamlarda aynı akıcılıkta oynuyor
60 değil oyun 90fps 87lerde falan alıyor herkes ben de o civarlarda alıyorum ama sanki 15 fps gibi çok droplumesela kaç fps istiyosun ki akıcı değil dediğin ne onlar da zaten 60 fps almıyo ki 40 45 arası sadece izlediğin için göz algılamıyo
evet onu bende biliyorum ama işte izlediğin için o şekilde gözükmüyo oyun cidden gameloopta sıkıntılı60 değil oyun 90fps 87lerde falan alıyor herkes ben de o civarlarda alıyorum ama sanki 15 fps gibi çok droplu