Neler Yeni

Pubg Gibi Oyunlar Telefona Zarar Verir Mi?

ulaslan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Ulaş Aslan
Pubg mobile gibi büyük oyunların telefona, bataryaya falan zararı olur mu?

Techno08

80+ Gold
Uzun vadede İllaki olur. Özellikle bataryaya. Çünkü şarjı çok hızlı bitiriyor ve sürekli şarja falan takmak zorunda kalıyorsun. İşlemciye ise kısa vadede bir sorun olmaz ama ısındığı için ömrü azalır tâbi ki.

Erik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Ahmet Karpat
Telefonu kullandığınız için ömrünü kısaltmış olursunuz onun dışında telefonunuzda ısı problemi yaşarsınız

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,658
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
Evet bataryaya en fazla zararı verir cihazı yavaşlatır.

TheEdenProject

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Yunus Emre
Kanka bende mi8 lite var pubg baya oynadım baya isiniyordu hatta buzluğa fln koyuyordum soğusun diye telefonjn hem bataryası leş oldu hemde telefon yavaşladı baya.Ama bı 6 ay full yani çok oynadım telefonu alalı 1.5 sene oldu

ulaslan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Ulaş Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka bende mi8 lite var PUBG baya oynadım baya isiniyordu hatta buzluğa fln koyuyordum soğusun diye telefonjn hem bataryası leş oldu hemde telefon yavaşladı baya.Ama bı 6 ay full yani çok oynadım telefonu alalı 1.5 sene oldu
bende yeni telefon aldım indirip indirmemek konusunda kararsız kaldım işte. Çok oynamam zaten 1 el atar çıkarım, bundan pek bir şey olmaz bence.

TheEdenProject

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Yunus Emre
bende yeni telefon aldım indirip indirmemek konusunda kararsız kaldım işte. Çok oynamam zaten 1 el atar çıkarım, bundan pek bir şey olmaz bence.
Fazla oynamazsan bişe olmaz bence ben günlük 15 20 oyun fln atıyordum

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
Kanka bende mi8 lite var PUBG baya oynadım baya isiniyordu hatta buzluğa fln koyuyordum soğusun diye telefonjn hem bataryası leş oldu hemde telefon yavaşladı baya.Ama bı 6 ay full yani çok oynadım telefonu alalı 1.5 sene oldu
Buzluğa koymak da yanlış.

Top Bottom