bende yeni telefon aldım indirip indirmemek konusunda kararsız kaldım işte. Çok oynamam zaten 1 el atar çıkarım, bundan pek bir şey olmaz bence.Kanka bende mi8 lite var PUBG baya oynadım baya isiniyordu hatta buzluğa fln koyuyordum soğusun diye telefonjn hem bataryası leş oldu hemde telefon yavaşladı baya.Ama bı 6 ay full yani çok oynadım telefonu alalı 1.5 sene oldu
Fazla oynamazsan bişe olmaz bence ben günlük 15 20 oyun fln atıyordumbende yeni telefon aldım indirip indirmemek konusunda kararsız kaldım işte. Çok oynamam zaten 1 el atar çıkarım, bundan pek bir şey olmaz bence.
çok fazla oynarsan belki birazda olsun bataryaya zarar verebilir ama dengeli oynarsan zannetmiyorumPUBG mobile gibi büyük oyunların telefona, bataryaya falan zararı olur mu?
Buzluğa koymak da yanlış.Kanka bende mi8 lite var PUBG baya oynadım baya isiniyordu hatta buzluğa fln koyuyordum soğusun diye telefonjn hem bataryası leş oldu hemde telefon yavaşladı baya.Ama bı 6 ay full yani çok oynadım telefonu alalı 1.5 sene oldu
Buzluğa koydum derken yani buzluk açıkken içinde oynadım işte telefonu içine koyup bekletmedjm hoşBuzluğa koymak da yanlış.