J4rvisM
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,198
PUBG çıktığından beri sadece 2 kere indirime girdi.(öyle hatırlıyorum)
her yaz ve sonbahar giriyor ??
PUBG çıktığından beri sadece 2 kere indirime girdi.(öyle hatırlıyorum)
konumuzun steamle alakası yok. Evet Epic games'in ücretsiz oyun vermesi güzel ama gelişmek için ne kadar süre daha oyun satışlarından bu kadar az kesip ücretsiz oyun verebilecek bi yere kadar.STEAM= ücretsiz güzel oyun vermeyen bir firma epic games daha iyi olmaya başladı
Ama fazla para veremeyen arkadaşlar var steam da az da olsa bedava yapsa ne olurkonumuzun steamle alakası yok. Evet Epic games'in ücretsiz oyun vermesi güzel ama gelişmek için ne kadar süre daha oyun satışlarından bu kadar az kesip ücretsiz oyun verebilecek bi yere kadar.
Epic Games : merhabalar a..Hayır, Akıl var mantık var. Hep ücretsiz olucaksa neden satsınlar.
Bedava oyun vermeye ihtiyacı olmadığı için. Yıllardır piyasayı domine etti. Hep tekeldi o yüzden rahattı o yüzden epic games'in piyasaya girmesine çok sevindim. Steam de hamle yapıcaktır ama bol keseden bedava oyun vererek değil.Ama fazla para veremeyen arkadaşlar var steam da az da olsa bedava yapsa ne olur
Bak şöyle söyleyeyim kuzenim canı istediği zaman epic games üzerinden GTA V oynuyor. Onun dışında epic games açık bile kalmıyor , kullanmasa bile arkada steam açık kalıyor. Steam her yönden piyasanın kralı şuan.Ama fazla para veremeyen arkadaşlar var steam da az da olsa bedava yapsa ne olur
orda demek istediğim adam hep bedava sanmış altta 43tl'ye satılıyor.Epic Games : merhabalar a..![]()
Dostum çok değil biraz noktalama işareti kullan. Canım çıktıYani steam kral gerçekten ama epic gamesin faydası istediğin zaman borderlands gta 5 oynayabiliyorsun bu faydası firma için kötü olsada bizim için müko
Pardon, acele oldu kusura bakma.Dostum çok değil biraz noktalama işareti kullan. Canım çıktı
kusura bakmak benim işim değil ama ''çünkü bu steam abi tabii en iyisi steam ama bedava baya güzel bir oyun (gta5) vermiyor '' böyle bir cümlede kurmazsın. Buda mı acale oldu?Pardon, acele oldu kusura bakma.![]()