PUBG MOBİL EMÜLATÖR PROBLEMİ !

Cortex

80+
Reaksiyon skoru
50
Arkadaşlar NoxPlayer kurdum. Pubg mobil yükledim. Problem şu ki mouse ekranın ortasında duyruyor. Ekranın ortasında bir nokta var orayı sanki telefodna gibi mouse ile kaydırarak sağa sola oynuyorum. İstediğim mouse işaretinin kaybolması ve ekranı kaydırmak içim mouse yi çevirmeliyim. Biraz karışık oldu ama umarım anlatabilmişimdir.

Maalesef her güncelleme den sonra bu sorunlarla sık sık karşılaşacağız anlaşılan.
Sorunun temel nedeni arkadaşların da belirttiği gibi 1-2 dosya silinmesi.
Sorunu çözmek için oyunun tüm dosyalarını kaldırın.
Orijinal çin sayfasından emülatörü indirin.
Onu kurun daha sonra ise oyunu yükleyebilirsiniz.
Not: Çin sürümünü yüklerken 1 adet çin uygulaması kuruyor. Eğer kurmasına izin verirseniz neredeyse tüm dosyalarınız çince oluyor.
Not 2: Oyunu yüklemezseniz APK ve OBB dosyalarını Es Dosya Yöneticisini kurun..

Arkadaşlar NoxPlayer kurdum. Pubg mobil yükledim. Problem şu ki mouse ekranın ortasında duyruyor. Ekranın ortasında bir nokta var orayı sanki telefodna gibi mouse ile kaydırarak sağa sola oynuyorum. İstediğim mouse işaretinin kaybolması ve ekranı kaydırmak içim mouse yi çevirmeliyim. Biraz karışık oldu ama umarım anlatabilmişimdir.
NoxPlayer sıkıntılı bir emülatör programı kontrolleri kafayı yedirtiyordu.
Ancak her online oyunda emülatör kullanmayın.

Maalesef her güncelleme den sonra bu sorunlarla sık sık karşılaşacağız anlaşılan.
Sorunun temel nedeni arkadaşların da belirttiği gibi 1-2 dosya silinmesi.
Sorunu çözmek için oyunun tüm dosyalarını kaldırın.
Orijinal çin sayfasından emülatörü indirin.
Onu kurun daha sonra ise oyunu yükleyebilirsiniz.
Not: Çin sürümünü yüklerken 1 adet çin uygulaması kuruyor. Eğer kurmasına izin verirseniz neredeyse tüm dosyalarınız çince oluyor.
Not 2: Oyunu yüklemezseniz APK ve OBB dosyalarını Es Dosya Yöneticisini kurun..
Şimdi anlamadıgım nokta şurda, çince emülatör kurmak zorundamıyım? Yoksa bu playerden dosya silerek yapmam yeterli mi? eğer öyleyse internet üzerinde bu tip bir video konu vs varsa bana ulaştırabilirmisin?

NoxPlayer sıkıntılı bir emülatör programı kontrolleri kafayı yedirtiyordu.
Ancak her online oyunda emülatör kullanmayın.
Olay şu kız arkadaşımla pubg mobile oynuycaz ama benim telefonumda okadar yer yok. PC den bunu hangi emülatör ile sağlarım?

Şimdi anlamadıgım nokta şurda, çince emülatör kurmak zorundamıyım? Yoksa bu playerden dosya silerek yapmam yeterli mi? eğer öyleyse internet üzerinde bu tip bir video konu vs varsa bana ulaştırabilirmisin?
o kunuda pek bilgim yok yani ulaştıramam ama senin için araştırayım

Olay şu kız arkadaşımla pubg mobile oynuycaz ama benim telefonumda okadar yer yok. PC den bunu hangi emülatör ile sağlarım?
En rahatı gameloop'tur fakat sistemi arkaplanda yorduğu için tavsiye etmiyorum ve güvenmiyorum da.

ARKADAŞLAR SORUNU ÇÖZDÜM (") tuş ile götürüp getirebiliyoruz ekrandaki mouse u. Herkese teşekkür ederim.

Geri