Merhaba forumdaşlar,
Yaklaşık 4 yıldır oynadığım PUBG mobile oyunundaki hesabım,
Haksız yere ban yedi,
Öncesini özetleyeyim sonra okumadan arkadaşlar yazmamış olsun,
Arkadaşlar hesabım değerli bir hesap yaklaşık 25bin TL'ye yakın bu zamana kadar para harcamisimdir
Firavun 6 seviye
Kadin firavun 6 seviye
M4 maskara son seviye,
Yani böyle bir hesapta herhangi bir hile kullanım hissi yaşamadım, ve kullanmadım da,
Gordugim kadarı ile son zamanlarda herkes bu şekilde haksız banlar yediğini dile getirmiş,
Livik haritasında 6x scope buldum,
Yola çıktığım da karşıdan gelen araca ateş ettim,
Veri değişimi adı altında hata verdi,
Sistem üzerinde önce 1 günlük
Hemen aynı saniye 3650 günlük yani 10 yıllık ban atmış,
Arkadaşlar tekrar söylüyorum
mouse makrosu
Oyun hilesi
Gibi hiç bir 3. Parti yazılım kullanmadım ihtiyaç duymadım,
Zaten oyun içi kd 2.30 maç içerisinde aldığım maksimum kil sayısı 2 ila 6 arası 10 kil aldığım maç yoktur desek yeri
Başınıza geldi mi?
Destek bölümünden talep oluşturdum fakat 5 6 günü bugün dönüş olmuyor hesapta açılmıyor,
YouTube üzerinde partner diye tabir edilen kişiler dahi bu tarz banlar yemiş ve ilerleyen zamanlarda açılmış,.
Yani canlı yayın açıp yayın içinde ban yiyen cokca yayıncı var,.. Yılların emeği var tl olarak ise ciddi bir meblağ yatırmış olmam söz konusu, bunlar keyfi şeyler fakat 3. Parti bir yazılım kullanmadan bu cezaya maruz bırakılması kötü. Türkiye de muhatap yok kimse ile görüşemiyorsunuz sadece talep üzerinden beklemek zorunda kalıyorsunuz
Tencent Türkiye ceosuna dahil attım,
Pubg mobile Türkiye turnuva düzenleyen üst düzey yetkililere dahi ama muhatap yok garip şekilde
Ne önerirsiniz başına gelen varmi?
Yaklaşık 4 yıldır oynadığım PUBG mobile oyunundaki hesabım,
Haksız yere ban yedi,
Öncesini özetleyeyim sonra okumadan arkadaşlar yazmamış olsun,
Arkadaşlar hesabım değerli bir hesap yaklaşık 25bin TL'ye yakın bu zamana kadar para harcamisimdir
Firavun 6 seviye
Kadin firavun 6 seviye
M4 maskara son seviye,
Yani böyle bir hesapta herhangi bir hile kullanım hissi yaşamadım, ve kullanmadım da,
Gordugim kadarı ile son zamanlarda herkes bu şekilde haksız banlar yediğini dile getirmiş,
Livik haritasında 6x scope buldum,
Yola çıktığım da karşıdan gelen araca ateş ettim,
Veri değişimi adı altında hata verdi,
Sistem üzerinde önce 1 günlük
Hemen aynı saniye 3650 günlük yani 10 yıllık ban atmış,
Arkadaşlar tekrar söylüyorum
mouse makrosu
Oyun hilesi
Gibi hiç bir 3. Parti yazılım kullanmadım ihtiyaç duymadım,
Zaten oyun içi kd 2.30 maç içerisinde aldığım maksimum kil sayısı 2 ila 6 arası 10 kil aldığım maç yoktur desek yeri
Başınıza geldi mi?
Destek bölümünden talep oluşturdum fakat 5 6 günü bugün dönüş olmuyor hesapta açılmıyor,
YouTube üzerinde partner diye tabir edilen kişiler dahi bu tarz banlar yemiş ve ilerleyen zamanlarda açılmış,.
Yani canlı yayın açıp yayın içinde ban yiyen cokca yayıncı var,.. Yılların emeği var tl olarak ise ciddi bir meblağ yatırmış olmam söz konusu, bunlar keyfi şeyler fakat 3. Parti bir yazılım kullanmadan bu cezaya maruz bırakılması kötü. Türkiye de muhatap yok kimse ile görüşemiyorsunuz sadece talep üzerinden beklemek zorunda kalıyorsunuz
Tencent Türkiye ceosuna dahil attım,
Pubg mobile Türkiye turnuva düzenleyen üst düzey yetkililere dahi ama muhatap yok garip şekilde
Ne önerirsiniz başına gelen varmi?