Alper Arıkan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Monitörü 144 hz olup da bunu deneyimleyen var mı? Çok fark etmiş mi yani. Birkaç YouTuber baya fark ediyor diyor da
Ne yaptılarsa iyi yapmışlar benceEder tabii ki ama 144 hertz'e göre fark etmez.
Oyunun motoru 60'tan fazla desteklemiyordu ne yaptılar acaba
Bende 165 HZ var fark eder mi? fps konusunda canım ?Monitörü 144 hz olup da bunu deneyimleyen var mı? Çok fark etmiş mi yani. Birkaç YouTuber baya fark ediyor diyor da
Ben oynamıyorum ama rütben yüksek olunca komando gibi oyuncular geliyorBotları daha kolay vururlar atık. Hayırlı olsun.
Evet fark eder bence ama bir 165 fps hissiyatı da beklememek lazımBende 165 HZ var fark eder mi? fps konusunda canım ?
Ben bir kere taç 2 ye çıkmıştım, + puan alamıyorum neredeyseBen oynamıyorum ama rütben yüksek olunca komando gibi oyuncular geliyor
Evet fark eder bence ama bir 165 fps hissiyatı da beklememek lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben bir kere taç 2 ye çıkmıştım, + puan alamıyorum neredeyse
[/QUOTE
Dp kablosu ayarlamam lazım 165 HZ için ve g sync için
Allah aşkına 144 Hz monitör ve sağlam bi bilgisayarım olsa pubg mobile mi oynarımHiç deneyimleyen yok mu?
Oynayan bir sürü kişi var, sen oynamayabilirsinAllah aşkına 144 Hz monitör ve sağlam bi bilgisayarım olsa PUBG mobile mi oynarım
Telefona çıkmış ve ona göre optimize edilmiş bi oyunu bilgisayarda oynamak saçmalık benceOynayan bir sürü kişi var, sen oynamayabilirsin