Pubg Mobile Emülatör Lag Sorunu.

okartal08

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
226
Arkadaşlar pubg mobile oynuyorum.Hız değerlerim aşağıdaki gibidir.Oyunda ms 44 sabit şekilde sürekli.Ama oyunda grafik işlemleri artan durumlarda kasmalar meydana geliyor(başka bir oyuncuyla karsılasma gibi).Bilgisayarımın özellikleri 3600x 2060 super 16gb 3000 mhz ram.Yani bir tuhaflık var ama çözemedim.Pubg mobilden kaynaklı bir sıkıntı zaten var en başta emülatör olduğu için ama bu tip kasmalarda sürekli anormal geliyor bana.Çözüm önerisi tavsiyesi olan varmı ?

1591315585312.webp

Arkadaşlar PUBG mobile oynuyorum.Hız değerlerim aşağıdaki gibidir.Oyunda ms 44 sabit şekilde sürekli.Ama oyunda grafik işlemleri artan durumlarda kasmalar meydana geliyor(başka bir oyuncuyla karsılasma gibi).Bilgisayarımın özellikleri 3600x 2060 super 16gb 3000 mhz RAM.Yani bir tuhaflık var ama çözemedim.PUBG mobilden kaynaklı bir sıkıntı zaten var en başta emülatör olduğu için ama bu tip kasmalarda sürekli anormal geliyor bana.Çözüm önerisi tavsiyesi olan varmı ?

Alıntıyı görüntüle
bende de oluyordu kendi evdeki wifi bağladığımda kendi internetime bağladım sorun olmuyordu sizde bi deneyin isterseniz kendi internetinize bağlamayı

emulatörde 60 fps üstü alamıyorsun diye biliyorum internet ile alakalı değil

Kardeşim o bilgisayarda pubg mobile neden oynuyorsun sil hemen :d
Çok sinirlendim şu an

Tamam beyler sakin sinirlenmeyin : ) Steam versiyonu var ama alısamadım bir türlü emülatörde stabil değil biliyorum.Ama yinede böyle lag girme probleminin sebebini anlayamadıgım ıcın soruyorum.Daha güzelleri sizin olsun :)

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,815
Üyeler
193,726
Son üye
said1905
Geri