Neler Yeni

Pubg mobile Fps Drop !

Metro 2033

80+ Bronze
Steam de oynuyorum diyorum ki dostum arkadaşımla oynuyorum o telefondan oynuyor ve herkes benim gibi drop yiyorsa bu oyunu neden oynuyorlar ve youtubeda takip ettiğim insanlar drop yemiyorlar sorunum buydu çözülmüyorsa yapacak bir şey yok.
vallaha ayarları düşür sistemin normal aslında

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,378
İsim
Kaan
Merhaba ara sıra arkadaşlarla bu oyunu oynuyorum telefon ısındığı için bilgisayar üzerinden oynamak istiyorum ama aşırı drop yiyor ayarlar akıcı görüntü kalitesi gameloop da hd 1080p 60 fps ama birden 40 a iniyor 30 a iniyor drop yiyor bilgisayar çözümünü bilen varmıdır neden kaynaklı bu sorun?
neden mobile oynuyonuz zaten mbile oyun hem gameloopun flan optimizesi kötü gidin lite yada steam pubg oynayın

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1
neden mobile oynuyonuz zaten mbile oyun hem gameloopun flan optimizesi kötü gidin lite yada steam PUBG oynayın
değilmi la bu kadar basit gameloop optimize kötü işte

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,711
İsim
Enes Koç
neden mobile oynuyonuz zaten mbile oyun hem gameloopun flan optimizesi kötü gidin lite yada steam PUBG oynayın
hay allahım ya tamam kardeşim steam pubg oynayayım tek başıma arkadaşlarımla oynuyorum diyorumm.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,711
İsim
Enes Koç

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Soruna odaklanın, kavgaya değil.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
@White Ravens tabi hiç bir şey olmasın bizim mesajımız silinsin adam ne boş cahilsin diyor ama bizim mesaj gidiyor ben birine cahil deyince uyarı alıyorum harika adalet gerçekten

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,711
İsim
Enes Koç
hocam bişey sorucam burası yardımlaşma yeri değil m i*
Öyle dostum ama herkes yardım etmeye çalışıyor anlıyorum ama oraya yazmışım sorunu çözmek yerine önerilerde bulunuyorlar öneri ön eki eklerim istesem yok ayarları düşür steam pubg oyna mobile oyun kasması normal gibi onları bende biliyorum zaten sorun leptobumda 59 fps altına inmiyor da masaüstü bilgisayarımda neden böyle bu durum ama yardımcı olacak adam yok anlaşılan böyle oynarım sıkıntı değil.

Top Bottom