Eğer monitorunuz 75-120hz değilse akıcılıkta bir şey değişeceğini sanmıyorum oyun zaten telefon oyunu olduğu için pcde optimizasyon sorunlu en mantıklısı 45 liraya normalini alıp oynamak90 fps beta indirsem de 60 a sabit bu ayarı nasıl kapatıcam gerçek fps i göremiyorum :/
144 hz monitör alacağım yakında şuan 60. 144 aldığımda fps değişecek mi ve neden hz ile fps uyumu nedirEğer monitorunuz 75-120hz değilse akıcılıkta bir şey değişeceğini sanmıyorum oyun zaten telefon oyunu olduğu için pcde optimizasyon sorunlu en mantıklısı 45 liraya normalini alıp oynamak
Hocam hz fpsi etkilemez fakat 144hz monitor çok akıcı olur eğer paranız yetiyorsa 144hz veya belki daha üstü monitor almanızı tavsiye ederim144 hz monitör alacağım yakında şuan 60. 144 aldığımda fps değişecek mi ve neden hz ile fps uyumu nedir
hz ile alakası yok işlemcini değiştirmeye bak ramlerin psu'nun kalitesi de önemli çoğu kişi ekran kartını iyi alıyor diğer parçalara dikkat etmiyor144 hz monitör alacağım yakında şuan 60. 144 aldığımda fps değişecek mi ve neden hz ile fps uyumu nedir
işlkemci yeni ve güzel neden değiştirmeye bakayım ?hz ile alakası yok işlemcini değiştirmeye bak ramlerin psu'nun kalitesi de önemli çoğu kişi ekran kartını iyi alıyor diğer parçalara dikkat etmiyor
hz ile alakası yok işlemcini değiştirmeye bak ramlerin psu'nun kalitesi de önemli çoğu kişi ekran kartını iyi alıyor diğer parçalara dikkat etmiyor