Neler Yeni

PUBG Mobile hesabı geri alabilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Furkan Demirkıran
Hayırlı günler, hesap alacak bir yakınım PUBG Mobile için. Arkadaş bütün güvenlik işlemlerini kaldırdım, sadece Twitter var diyor onun da her şeyini size vereceğim diyor.

Çocuğun sesi pek güvenilir gelmedi bana, yani içime sinmedi gibi ve ben de dedim kapora verelim bir miktar, sonra hesaba gireyim her şeyi ayarlayalim ondan sonra tamamını atarım dedim pek sıcak bakmadı.

Hani ne malum hesabın boş olmadığı veya farklı bir işlem yapmadığı? Hesabı geri alma şansı var mı veya hesabı alırken neye dikkat etmek gerek? Bu işleri daha önceden bilen yaşamış arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

NotGonna

80+ Bronze
Hayırlı günler, hesap alacak bir yakınım PUBG Mobile için. Arkadaş bütün güvenlik işlemlerini kaldırdım, sadece Twitter var diyor onun da her şeyini size vereceğim diyor.

Çocuğun sesi pek güvenilir gelmedi bana, yani içime sinmedi gibi ve ben de dedim kapora verelim bir miktar, sonra hesaba gireyim her şeyi ayarlayalim ondan sonra tamamını atarım dedim pek sıcak bakmadı.

Hani ne malum hesabın boş olmadığı veya farklı bir işlem yapmadığı? Hesabı geri alma şansı var mı veya hesabı alırken neye dikkat etmek gerek? Bu işleri daha önceden bilen yaşamış arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
pubg mobile oynamadım da sistemini blimiyorum da ama dolandırıcı çok genelde oyunların blackmarketinde ''middleman'' falan olur ama pubg mobilde ne bm ne middlelman bulabilrisiniz dediginiz şekilde kabul etmiyosa yapmayın

Onurkotlutok05

80+ Gold
Hesap satışı oyunda yasak büyük ihtimal o yüzden bir şey yapamaz.

Yseyrek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Yasin Seyrekoğlu
hesap alım satım sitelerinden yap kapora felan gönderme o siteler herşeyi ayarlıyor senin için. Eposta bağlı gmail bağlı telefon numarası bağlı hesaplar alma onlara erişimi bulunur sadece twitter bağlı ise alabilirsin twitterdan eposta ve şifre değişiyorsun daha giriş yapamaz

Mert099

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Mert
Pubg Mobile'de çok dolandırıcılık dönüyor, dikkat edin. Aracı siteler veya elden verme şartı haricinde hesabı almayın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Furkan Demirkıran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
PUBG Mobile'de çok dolandırıcılık dönüyor, dikkat edin. Aracı siteler veya elden verme şartı haricinde hesabı almayın.
Aracı site önerebilir misiniz? Arkadaş uzak yerde oturuyor elden maalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hesap alım satım sitelerinden yap kapora felan gönderme o siteler herşeyi ayarlıyor senin için. Eposta bağlı gmail bağlı telefon numarası bağlı hesaplar alma onlara erişimi bulunur sadece twitter bağlı ise alabilirsin twitterdan eposta ve şifre değişiyorsun daha giriş yapamaz
Hangi siteler mesela?
Mesaj otomatik birleştirildi:

PUBG mobile oynamadım da sistemini blimiyorum da ama dolandırıcı çok genelde oyunların blackmarketinde ''middleman'' falan olur ama PUBG mobilde ne bm ne middlelman bulabilrisiniz dediginiz şekilde kabul etmiyosa yapmayın
Hangi ben dedim belli bir ücret verelim ucuz bir şeyler sonra hesap ayarlayıp değiştirip paranın kalanını veririm.

Yseyrek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Yasin Seyrekoğlu
site adı vermek yasaksa bilmiyorum kusura bakmayın. Gamesatış ve kabasakal güvenilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Furkan Demirkıran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
site adı vermek yasaksa bilmiyorum kusura bakmayın. Gamesatış ve kabasakal güvenilir
Çoğu kişi de buraları önerdi cidden güvenilir sanırım. O zaman arkadaşı buraya yonlendirelim buraya koysun öyle alsın?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,418
Üyeler
161,993
Son üye
Marsheilla
Top Bottom