64 gb yetersiz hocam bana en az 128 gb lazımİpad 10. nesil yapabilirsin ben 8. nesil kullanıyorum hala pubg da kasmadan oynatıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
APPLE MCM74TU/A iPad 10.Nesil 10.9 inç 64 GB Wifi Tablet Silver Fiyat & Özellik | MediaMarkt
APPLE MCM74TU/A iPad 10.Nesil 10.9 inç 64 GB Wifi Tablet Silver fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazawww.mediamarkt.com.tr
daha kaliteli mal yok elimizde hocacım64 gb yetersiz hocam bana en az 128 gb lazım
Bu POCO Pad olan güzel geldi de hocam kullanıyor musunuz siz bu tableti?60 FPS veriyor ve Ultra HDR açabiliyor grafik olarak. Pubg için Samsung Tab S9 FE veya FE+ önermiyorum Exynos işlemcilerin Pubg optimizasyonu kötü.![]()
POCO Pad - Xiaomi Türkiye
POCO Pad : 12,1 inç 120 Hz 2,5K ekran, Net ve akıcı görseller, Snapdragon® 7s Gen 2 mobil platformu, Güçlü 4 nm işlemci, Büyük 10.000 mAh (tipik) pil.www.mi.com
Poco pad al 256gb alanı var , pubg 4-5 sene rahat götürürŞöyle 4-5 yıl kasmadan donmadan goturebilecek bir tablet arıyorum.
Pubg gibi oyunlar, video, film işleri için kullanacağım. Pubgde min 60 fps vermeli.
Önerileriniz nelerdir?
Denk sayılırlar ama performans olarak vs benim bildiğim 7s gen 2 daha iyi,bu arada telefonunuz hangi modelPoco pad in işlemcisi snapdragon 7s gen 2 olarak gözüküyor. Benim telefonda snapdragon 865 var. Onun üstü mü oluyor altı mı