Önereceğin kulaklık varmı ?Telefodan oynuyorsan nasıl kullanacaksın bunları?
Katılıyorum.PUBG Mobile için para harcama tamamen boş hileyle dolu bir oyun. PUBG Mobile için para harcamanı tavsiye etmiyorum. Her maçta hileye ölüyorum.
OTG kablosu ile takacak muhtemelenTelefodan oynuyorsan nasıl kullanacaksın bunları?
O şekilde kulaklık çalışır mı ?OTG kablosu ile takacak muhtemelen
Ben denedim ses kulaklıktan geliyor ama stereo falan değil mono olarak geliyor ve ses kalitesi baya kötü oluyor jack girişli bir kulaklık alması daha doğru olur.OTG kablosu ile takacak muhtemelen
Oynayamazsın.O şekilde kulaklık çalışır mı ?
Bana neden hile gelmiyo hiç ? Rankım taçPUBG Mobile için para harcama tamamen boş hileyle dolu bir oyun. PUBG Mobile için para harcamanı tavsiye etmiyorum. Her maçta hileye ölüyorum.
Kardeşim sözümü dinle eğer sırf Pubg Mobile oynamak için alıyorsan hiç alma ve bırak oyunu çünkü oyun full hile ve kimse banlanmıyor artık hileler banlanmadığı için para bile yatırıyorlar. Lütfen paranı boşa harcama. Umarım dikkate alırsın.O şekilde çalışır mı kulaklık ?
Razer tiamat Jack girişliBen denedim ses kulaklıktan geliyor ama stereo falan değil mono olarak geliyor ve ses kalitesi baya kötü oluyor jack girişli bir kulaklık alması daha doğru olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oynayamazsın.
bütün ranklarda hile var Bronz da bile senin şansına gelmiyor heralde yada öldüğün kişi hile belki sen farketmiyorsun.Bana neden hile gelmiyo hiç ? Rankım taç
Onu kullanabilirsin ama kalitesini bilmiyorumRazer tiamat Jack girişli