Eğer 800 bütçeniz varsa gt 730 un yüzüne bile bakmayın,2.el kartlara bakmanız daha iyi olur.Akıcı aşırı renkli grafiklerde oynayacağım uzun zamandır pc den uzak kaldım PUBG mobile için bildigin veya önerebilecegin bir ekran kartı varmı hocam 8gb ram İşlemci de İ5 almayı düşünüyorum ekran kartı için ayırdığım bütçe maksimum 800
800 bütce kredi kartında var nakitim be hocamEğer 800 bütçeniz varsa gt 730 un yüzüne bile bakmayın,2.el kartlara bakmanız daha iyi olur.
800 tl bütçede R7 370 veya Gtx 960 bulunabilir, iki kartla da akıcı oynarsın.Akıcı aşırı renkli grafiklerde oynayacağım uzun zamandır pc den uzak kaldım PUBG mobile için bildigin veya önerebilecegin bir ekran kartı varmı hocam 8gb ram İşlemci de İ5 almayı düşünüyorum ekran kartı için ayırdığım bütçe maksimum 800
Hocam bu bütçede alacağınız sıfır kart başka oyunlarda üzer,ha illaki sıfır alacam derseniz rx 550 nin 128 bit modellerine bakın,ama unutmayın ki 2.el bölümünde daha iyileri olduğunu.800 bütce kredi kartında var nakitim be hocam