akıllı kuş 80+ Gold Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 8,718 Dahası Reaksiyon skoru 5,109 Konum kuş kafesi İsim Cicikuş 22 Aralık 2021 #1 Beyler pubg mobile kaçıncı sezonda başladığıma nasıl bakarım
✓Arda 80+ Gold Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 6,644 En İyi Cevap 1 22 Aralık 2021 #2 akıllı kuş yazmış: Beyler PUBG mobile kaçıncı sezonda başladığıma nasıl bakarım Devamı için tıklayın... Kdnin olduğu yere gir > Sağ üstte Bu Sezon yazıyor ona tıkla > Kaçıncı sezona kadar gidiyorsa o zaman başlamışsındır
akıllı kuş yazmış: Beyler PUBG mobile kaçıncı sezonda başladığıma nasıl bakarım Devamı için tıklayın... Kdnin olduğu yere gir > Sağ üstte Bu Sezon yazıyor ona tıkla > Kaçıncı sezona kadar gidiyorsa o zaman başlamışsındır
akıllı kuş 80+ Gold Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 8,718 Dahası Reaksiyon skoru 5,109 Konum kuş kafesi İsim Cicikuş 22 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Oha ben 3.sezonda başlamışım Mesaj otomatik birleştirildi: 22 Aralık 2021 ✓Arda yazmış: Kdnin olduğu yere gir > Sağ üstte Bu Sezon yazıyor ona tıkla > Kaçıncı sezona kadar gidiyorsa o zaman başlamışsındırAlıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Üzüldüm bi ara taç olup bırakmışım oyunu Son düzenleme: 22 Aralık 2021
Oha ben 3.sezonda başlamışım Mesaj otomatik birleştirildi: 22 Aralık 2021 ✓Arda yazmış: Kdnin olduğu yere gir > Sağ üstte Bu Sezon yazıyor ona tıkla > Kaçıncı sezona kadar gidiyorsa o zaman başlamışsındırAlıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Üzüldüm bi ara taç olup bırakmışım oyunu