Oyun motorunun ayarlarını yaptın mı? Sadece oyun içi ayarlarla olmaz.evet biliyorum. aga kac yıldır PUBG mobile oyuncusuyum. hd ye aldım 1080 p yaptım oyunda hdr modunu actım kısacası herseyı denedım dıyebılırım. donuyor işte var bi skntı daha çözemedım. dün ekran kartını guncelledım biraz düzeldi. ama hala var
hangı uygulama oEmilator kasma vs diye araştır Youtubdan bendede aynı sorun vardı oyun kasıyor gibiydi sonradan problemi harici Bi uygulama ile düzeltdim
biraz bişeyler yaptım ama bilmiyorum baska nasıl ayarlar olabılır. böyle cızzz dıyor butun pc dunuyorOyun motorunun ayarlarını yaptın mı? Sadece oyun içi ayarlarla olmaz.
ha motor demişsin ben monitör anladım. evet motoruda ayarladım sorun onunla ılgılı degıl.Oyun motorunun ayarlarını yaptın mı? Sadece oyun içi ayarlarla olmaz.
Gameloop ayarlarını da yapmalısın.hangı uygulama o
kanka inan herseyi yaptım. ama ben bu pcnın tam performansını alamıyorum. gece gta insin diye bıraktım sabah geldım kasıyordu yenıden baslatayım dedım. baslatttım 5 dk öylece durdu sonra mavı ekran hatası verdıGameloop ayarlarını da yapmalısın.
Sen önce bir ayarların ekran görüntüsünü atar mısın? Bir de sistemini tam olarak yazar mısın?kanka inan herseyi yaptım. ama ben bu pcnın tam performansını alamıyorum. gece gta insin diye bıraktım sabah geldım kasıyordu yenıden baslatayım dedım. baslatttım 5 dk öylece durdu sonra mavı ekran hatası verdı
r5 3600, ınnoc3d 2060 super, b450mh biostar anakart, 8gb 3200mhz ram crucial 240 gb ssd. dark aquarius kasaSen önce bir ayarların ekran görüntüsünü atar mısın? Bir de sistemini tam olarak yazar mısın?
8 GB ram oyunlarda drop yapar yetmez fakat mobile için yeter de artar.r5 3600, ınnoc3d 2060 super, b450mh biostar anakart, 8gb 3200mhz RAM crucial 240 gb SSD. dark aquarius kasa
evet alıcam bu hafta bir 8 daha8 GB RAM oyunlarda drop yapar yetmez fakat mobile için yeter de artar.
kanki kasıyor pc kya virüs mü girdi acaba8 GB RAM oyunlarda drop yapar yetmez fakat mobile için yeter de artar.
Bilmiyorum, normal değil bu durum.kanki kasıyor PC kya virüs mü girdi acaba