Palo DAYI 👑 80+ Gold Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 9,883 8 Haziran 2024 #27 bypast yazmış: ben mac buluyor likayat düşükse bazen mac bulma olasılıgı düşüyor takım alım deniyelim Mesaj otomatik birleştirildi: 8 Haziran 2024 denedım calımıyor bende Devamı için tıklayın... gameloop ındırıp tekrar denıcem
bypast yazmış: ben mac buluyor likayat düşükse bazen mac bulma olasılıgı düşüyor takım alım deniyelim Mesaj otomatik birleştirildi: 8 Haziran 2024 denedım calımıyor bende Devamı için tıklayın... gameloop ındırıp tekrar denıcem
SadeceBirisi. 80+ Platinum Katılım 14 Mayıs 2022 Mesajlar 15,203 Dahası Reaksiyon skoru 8,854 İsim uwu 8 Haziran 2024 #28 Palo DAYI yazmış: ona baktıydım bende avrupaya baglı bugun gene ındırıp denıcem bakablım Mesaj otomatik birleştirildi: 8 Haziran 2024 sısıtem ıyı dıye dusunuyorum asagıda yazılı Devamı için tıklayın... Hocam size denemiştim ama sizin sistem iyi sezer yt de videosunu çekmişti yapılışını o şekil yaparak akıcı 120 FPS oluyor ve oyun gerçekten akıyor
Palo DAYI yazmış: ona baktıydım bende avrupaya baglı bugun gene ındırıp denıcem bakablım Mesaj otomatik birleştirildi: 8 Haziran 2024 sısıtem ıyı dıye dusunuyorum asagıda yazılı Devamı için tıklayın... Hocam size denemiştim ama sizin sistem iyi sezer yt de videosunu çekmişti yapılışını o şekil yaparak akıcı 120 FPS oluyor ve oyun gerçekten akıyor
bypast 80+ Bronze Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 1,600 Dahası Reaksiyon skoru 370 İsim uğur demirel 8 Haziran 2024 #29 Palo DAYI yazmış: gameloop ındırıp tekrar denıcem Devamı için tıklayın... 1e1livik başlar hemen de bazen başlamıyor 2e2 ise mac gec başlıyor 4e4 oynuyorum takım yok random
Palo DAYI yazmış: gameloop ındırıp tekrar denıcem Devamı için tıklayın... 1e1livik başlar hemen de bazen başlamıyor 2e2 ise mac gec başlıyor 4e4 oynuyorum takım yok random