PUBG Mobile Lite (Simulatör Limit Hatası)

En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
15,822
Pubg Mobile Lite'a bugün güncelleme yaptım aşağıdaki fotodaki hatayı aldım. Ne denesem olmadı bu hatayı çözebilen varsa lütfen yardımcı olabilirmi?
Emulatör: Memu
Not: Düne kadar hiç sıkıntı yoktu sıkıntı yeni güncelleme ile başladı.
Not2: Google Play üzerinden giriş yapıyorum.
Ekran fotosu:

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    1.1 MB · Hit: 1,023
suan bende aynı durumdayım duzeltebıldınmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

PUBG Mobile Lite'a bugün güncelleme yaptım aşağıdaki fotodaki hatayı aldım. Ne denesem olmadı bu hatayı çözebilen varsa lütfen yardımcı olabilirmi?
Ekran fotosu:
duzeltebıldınmı

Ben PUBG Lite oynamanızı önermiyorum, ben bir kere oyun oynarken hile olmamama rağmen 2119 yılına kadar ban yedim

Düzeltemedim konu güncel.

Ben PUBG Lite oynamanızı önermiyorum, ben bir kere oyun oynarken hile olmamama rağmen 2119 yılına kadar ban yedim
Ben Fatih ligindeyim ilk 50de ekibimde var. Kill rekorum 28 ama hiç ban yemedim FLY ekibiyiz.

suan bende aynı durumdayım duzeltebıldınmı

duzeltebıldınmı
Herşeyi deniyorum düzeltirsem yada düzelirse buraya yazarım takip edin konuyu.

simulator limit hatasını bluestackste bende aldım.Sabah oyuna girdim 1-2 maç attım baktım güncelleme gelmiş güncelledim oyuna giriş yapmaya çalıştığımda simulator-limit hatası verdi.Bende fatih ranktayım klanımızla eu birinciliği için yarışıyorduk.Bende g-play üzerinden griş yapmayı denedim ama guest ve facebooklada giriş yapılmyor(denedim)

sunucular bakımda olabilir belki. çünkü güncelleme daha çoğu mobil kullanıcısına gelmemiş.(biz emulator kullandığımız için bize erken geliyor)
PUBG Mobile Lite'a bugün güncelleme yaptım aşağıdaki fotodaki hatayı aldım. Ne denesem olmadı bu hatayı çözebilen varsa lütfen yardımcı olabilirmi?
Ekran fotosu:

Son düzenleme:
Arkadaşlar bugün sorun çözüldü. İlk önce emulatör ayarlarından mac adresini falan değiştirin sonra oyunu ayarlardan sıfırlayın sonra oyunu açın ve guest hesapla giriş yapın giriş yapacak sonra çıkış yapıp hangi hesaptan oynuyorsanız onu seçin. Bu şekilde çözdüm bugün düzeldi.

Arkadaşlar bugün sorun çözüldü. İlk önce emulatör ayarlarından mac adresini falan değiştirin sonra oyunu ayarlardan sıfırlayın sonra oyunu açın ve guest hesapla giriş yapın giriş yapacak sonra çıkış yapıp hangi hesaptan oynuyorsanız onu seçin. Bu şekilde çözdüm bugün düzeldi.
detaylı bi şekilde nasıl yapıldığını anlatabilir misiniz ?

detaylı bi şekilde nasıl yapıldığını anlatabilir misiniz ?
Emulatör ayarlarından Mac adresini,Wi-fi adını değiştirdim. Sonra emulatörü kapatıp açtıktan sonra Android ayarlarından oyunun verilerini temizledim. Sonra oyuna girdim Guest hesaba tıklayıp Guest hesapla girdim ve girdi oyuna sonra ayarlardan çıkış yapıp Google Play ile girdim sorunsuz açıldı. Not: emulatörüm:Memu başka emulatörlerde kesinlikle açılmıyor birtek Memu'da açılıyor.

Aynı sorunu yaşıyorum. 24 ünde güncelledim. Güncellemeden beri ss ledigin ekran çıkıyor karşıma. Düzelirse yazar mısın?

Pubg lite oynayın o zaman hem az sistem istiyor 1gb vram 4gb ram 2core 4thread işlemciniz olursa en düşük ayarlarda (görüş uzaklığı orta) 50fps oynarsınız bazen 60 40 ta oluyor ara ara

PUBG lite oynayın o zaman hem az sistem istiyor 1gb vram 4gb ram 2core 4thread işlemciniz olursa en düşük ayarlarda (görüş uzaklığı orta) 50fps oynarsınız bazen 60 40 ta oluyor ara ara
hocam sistemim kötü olduğu için pubg lite oynamıyorum,pubg mobile litedan keyif aldığım için oynuyorum.(çok şükür sistemim iyi,daha iyisini allah size nasip etsin)i7-7700k+gtx 980ti(sli)

Emulatör ayarlarından Mac adresini,Wi-fi adını değiştirdim. Sonra emulatörü kapatıp açtıktan sonra Android ayarlarından oyunun verilerini temizledim. Sonra oyuna girdim Guest hesaba tıklayıp Guest hesapla girdim ve girdi oyuna sonra ayarlardan çıkış yapıp Google Play ile girdim sorunsuz açıldı. Not: emulatörüm:Memu başka emulatörlerde kesinlikle açılmıyor birtek Memu'da açılıyor.
hocam dün pubg mobile lite'ın yardım merkezine "emülator kullanabilirmiyim diye sordum,aldığım cevap -hayır,daha iyi deneyim için mobil cihazlar kullanmalısınız- oldu;eskiden sorduğumda -evet ama daha iyi deneyim için mobil cihaz kullanmanızı tavsiye ediyoruz-yazıyordu" belliki emulatorlerin mac adreslerini yeni sürümde engellemişler.

Son düzenleme:
hocam sistemim kötü olduğu için PUBG lite oynamıyorum,PUBG mobile litedan keyif aldığım için oynuyorum.(çok şükür sistemim iyi,daha iyisini allah size nasip etsin)i7-7700k+gtx 980ti(sli)

hocam dün PUBG mobile lite'ın yardım merkezine "emülator kullanabilirmiyim diye sordum,aldığım cevap -hayır,daha iyi deneyim için mobil cihazlar kullanmalısınız- oldu;eskiden sorduğumda -evet ama daha iyi deneyim için mobil cihaz kullanmanızı tavsiye ediyoruz-yazıyordu" belliki emulatorlerin mac adreslerini yeni sürümde engellemişler.
AMİN hocam AMİN

hocam sistemim kötü olduğu için PUBG lite oynamıyorum,PUBG mobile litedan keyif aldığım için oynuyorum.(çok şükür sistemim iyi,daha iyisini allah size nasip etsin)i7-7700k+gtx 980ti(sli)

hocam dün PUBG mobile lite'ın yardım merkezine "emülator kullanabilirmiyim diye sordum,aldığım cevap -hayır,daha iyi deneyim için mobil cihazlar kullanmalısınız- oldu;eskiden sorduğumda -evet ama daha iyi deneyim için mobil cihaz kullanmanızı tavsiye ediyoruz-yazıyordu" belliki emulatorlerin mac adreslerini yeni sürümde engellemişler.
Ben kullanıyorum hiç sorun yok.

Geri