Neler Yeni

Yardım Pubg mobile lite sunucu değiştiremedim

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bugün pubg mobile lite indirdim ilk başta avrupa Türkiye olarak seçtim ama oyuna girdiğim bi kaç arena attıktan sonra gördüm ki sunucum kuzey amerika imiş. Nasıl değiştireceğim ?

demirspor

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,786
İsim
.
Bugün PUBG mobile lite indirdim ilk başta avrupa Türkiye olarak seçtim ama oyuna girdiğim bi kaç arena attıktan sonra gördüm ki sunucum kuzey amerika imiş. Nasıl değiştireceğim ?
Sunucun kuzey amerika değil,avrupayı seçip maç yaptıysan avrupaya gidiyor,Bu arada en son Lite ye getirilen güncellemede böyle bir sorun var,üstünden neredeyse 9 10 ay geçti ve düzeltilmedi.Eğer avrupa oynamak istiyorsan sohbet kısmından avrupa davetli odalara katıl çık sunucun tekrar avrupa olur.

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sunucun kuzey amerika değil,avrupayı seçip maç yaptıysan avrupaya gidiyor,Bu arada en son Lite ye getirilen güncellemede böyle bir sorun var,üstünden neredeyse 9 10 ay geçti ve düzeltilmedi.Eğer avrupa oynamak istiyorsan sohbet kısmından avrupa davetli odalara katıl çık sunucun tekrar avrupa olur.
Teşekkürler.
Sol yukardan harita felan seçiyoz ya orda kuzey amerika yazıyor ve gereksiz ping var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,876
Üyeler
163,898
Son üye
ifreaNN
Top Bottom