Pubg Mobile Oynanmıyor mu?

Clayz

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,311
Dostlar selam suıan rankım as otorıtesı yanı fatıhın bır altı ama gram zorlanmıyorum fpsım yuksek ama onla alakalı degıl yanı genel olarak adamlar daha kolay gıbı ben eskıden 30fps ken tacta gelen adamlar dehset oluyodu suankıler sankı cok yenı baslamıs gıbı yanı 10 mac oynuyosam 3unde zorlayıcı adamlar gelıyo ve cıhaz almıstım sadece ppubg ve ıyı bır cıhazım olsun dıye cıdden satasım geldı sarmıyo dıe

Dostlar selam suıan rankım as otorıtesı yanı fatıhın bır altı ama gram zorlanmıyorum fpsım yuksek ama onla alakalı degıl yanı genel olarak adamlar daha kolay gıbı ben eskıden 30fps ken tacta gelen adamlar dehset oluyodu suankıler sankı cok yenı baslamıs gıbı yanı 10 mac oynuyosam 3unde zorlayıcı adamlar gelıyo ve cıhaz almıstım sadece ppubg ve ıyı bır cıhazım olsun dıye cıdden satasım geldı sarmıyo dıe
Harbi eskiden güzeldi şimdi Youtuber lar bile bıraktı oynamayı.

metro royal oynuyodum ben. aynısı ondada oldu. daha geçen sene kasılmak için pusudan pusuya koışar lvl 6 yelek düşürünce bağırırdık şimdi bana 3 4 saat ver pubg mobileyi indireyim gireyim metroya 3 4 saatte envanter dizerim. oyunun kitlesi çok değişti.

Senin oynadığın kadamelerde o normal herkes rankin peşinde full Rush atanlar genellikle Max taç Ligi'nde olur ben YouTube içerik üretiyorum videolarım full Rush kademem ortalama elmas filan ve elmas ile taç Ligi'nde iken çoğu youtuber ile denk geldim

PUBG bitti artık. boşta hesabım var, 1000 liradan satacam üşeniyorum

Senin oynadığın kadamelerde o normal herkes rankin peşinde full Rush atanlar genellikle Max taç Ligi'nde olur ben YouTube içerik üretiyorum videolarım full Rush kademem ortalama elmas filan ve elmas ile taç Ligi'nde iken çoğu youtuber ile denk geldim
gecen sezon as otorıtesınden sonra 500 puan kasmıstım hala maclar asırı kolaydı bu sezon hıc oynamadım belkı zorlasmıstır herkes zırve oynuyodu cunku

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,756
Üyeler
188,161
Son üye
capita capemba
Geri