Oyunun kendi emülatörünün optimizasyonu kötü, şahsen mobil pubg yerine o bilgisayarda pc pubgyi daha akıcı oynarsın.Arkadaşlar selamlar, Msi laptopum var 1660 ti olmasına rağmen PUBG mobilede takılma yasıyorum anlayan varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler
ilk soru olarak neden mobile oynuyorsun? pubg şuan 40 tl felan onu al miss gibi oynarsın emulatör olduğu için zaten optimizasyon yok denecek kadar az normaldir denebilir bende merak edip indirmiştim takılıyordu bazen ve hangi emulatörArkadaşlar selamlar, Msi laptopum var 1660 ti olmasına rağmen PUBG mobilede takılma yasıyorum anlayan varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler
Emilatör ile alakalı pubg mobile sıkıntılı yani :/Arkadaşlar selamlar, Msi laptopum var 1660 ti olmasına rağmen PUBG mobilede takılma yasıyorum anlayan varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler
https://www.youtube.com/redirect?ev...//www.kisa.link/gameloop90fps&html_redirect=1 burdaki linkten Beta sürümü yükleyip 90 fps e çekersen düzelecektir. Bende mobile oynuyordum ama pubg steam e geçtim gerçekten daha kaliteli oyun.Arkadaşlar selamlar, Msi laptopum var 1660 ti olmasına rağmen PUBG mobilede takılma yasıyorum anlayan varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler
Gameloop dan yükleEmilatör ile alakalı PUBG mobile sıkıntılı yani :/
öyle zatenGameloop dan yükle
mobil oynanmaz iyi bi pcn varken pubg al derim bende oynuyordum çok fazla hile varArkadaşlar selamlar, Msi laptopum var 1660 ti olmasına rağmen PUBG mobilede takılma yasıyorum anlayan varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler
kanka pubg mobile indirdim msi app playerdan acıyorHangi emulatörü kullanıyorsun?
orjinalini almayı düşünüyorum benim arkadaşlar oynuyor diye indirdim kankailk soru olarak neden mobile oynuyorsun? PUBG şuan 40 TL felan onu al miss gibi oynarsın emulatör olduğu için zaten optimizasyon yok denecek kadar az normaldir denebilir bende merak edip indirmiştim takılıyordu bazen ve hangi emulatör
hmm bi bakayım alırım belki kanka teşekkürlermobil oynanmaz iyi bi pcn varken PUBG al derim bende oynuyordum çok fazla hile var