Kanki keşke sağ çıkabilsem adamlar manyak gibi oynuyorlarOyunu kimseden öğrenme, kendin çok oynayarak çözebilirsin ayrıca gidip haritanın ucuna atlayıp pusma. En kalabalık olabilecek yerlere atlaki maç sonunda aksiyon yaşarsan maçı alırsın
Solo veya duo kasmak istemiyorum 4 lü oyuncusuyumOyunu kimseden öğrenme, kendin çok oynayarak çözebilirsin ayrıca gidip haritanın ucuna atlayıp pusma. En kalabalık olabilecek yerlere atlaki maç sonunda aksiyon yaşarsan maçı alırsın
Mobilden mi oynuyon emülatörden miKanki keşke sağ çıkabilsem adamlar manyak gibi oynuyorlar
Peki sence one man squad mı oynamalıyıp gelişmek için
Mesaj otomatik birleştirildi:
Solo veya duo kasmak istemiyorum 4 lü oyuncusuyum
Ve kaç aydır oynuyorsunMobilden mi oynuyon emülatörden mi
Hayır şimdilik tek giriyorsan dou oyna. Adamlar iyi falan değil sadece deneyimliler sende hep oralara atlarsan onlardan daha iyi olursunKanki keşke sağ çıkabilsem adamlar manyak gibi oynuyorlar
Peki sence one man squad mı oynamalıyıp gelişmek için
Mesaj otomatik birleştirildi:
Solo veya duo kasmak istemiyorum 4 lü oyuncusuyum
Jiroskop açmayı unutma (her zaman açık olsun alışırsın)Mobil 1 ay
Kanka telefon jiroskol desteklemiyor ve kare hızı maks orta var o yüzden tam verim alamıyorjm gfx tool kullanmak istiyorum ancak ban sebebi telefonum j7 prime 2Jiroskop açmayı unutma (her zaman açık olsun alışırsın)
Kanka telefon jiroskol desteklemiyor ve kare hızı maks orta var o yüzden tam verim alamıyorjm gfx tool kullanmak istiyorum ancak ban sebebi telefonum j7 prime 2
Hayır bence ilk jiroskopla başlama 3 veya 4 parmak başla 2 parmakdan çok daha kolaydır ilk olarak kendi hassasiyetini iyice belirle biraz arena fln takıl sonra solo gir kendini biraz geliştir yada takım arkadaşların varsa onlarla squad fln da girebilirsin daha sonra Duo oynamaya başla daha sonrasında squada geçebilirsin ama öne Man squad öyle kolay olacak bir şey değildirKanka telefon jiroskol desteklemiyor ve kare hızı maks orta var o yüzden tam verim alamıyorjm gfx tool kullanmak istiyorum ancak ban sebebi telefonum j7 prime 2