Neler Yeni

Pubg Mobile Takım Arkadaşı

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Enes
Merhaba pubg mobilede geçen sezon elmas olmuştum ama hala kötü oynadığım gerçegini değiştirmez bana oyunh öğretecek bir hoca gibi bir oyuncu lazım biraz iyi oynarsa efso olur öğretir oyunu

TamerKs

80+ Silver
Oyunu kimseden öğrenme, kendin çok oynayarak çözebilirsin ayrıca gidip haritanın ucuna atlayıp pusma. En kalabalık olabilecek yerlere atlaki maç sonunda aksiyon yaşarsan maçı alırsın

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyunu kimseden öğrenme, kendin çok oynayarak çözebilirsin ayrıca gidip haritanın ucuna atlayıp pusma. En kalabalık olabilecek yerlere atlaki maç sonunda aksiyon yaşarsan maçı alırsın
Kanki keşke sağ çıkabilsem adamlar manyak gibi oynuyorlar
Peki sence one man squad mı oynamalıyıp gelişmek için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Solo veya duo kasmak istemiyorum 4 lü oyuncusuyum

vortex'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Arda

Mobilden mi oynuyon emülatörden mi

Mobilden mi oynuyon emülatörden mi
Ve kaç aydır oynuyorsun

TamerKs

80+ Silver

Hayır şimdilik tek giriyorsan dou oyna. Adamlar iyi falan değil sadece deneyimliler sende hep oralara atlarsan onlardan daha iyi olursun
Bende kalabalık yerlere iniyorum genelde girdiğim her maçı kazanıyorum KD 3,5
Yani kısacası deneyimli olduğum için nasihat veriyorum

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Jiroskop açmayı unutma (her zaman açık olsun alışırsın)
Kanka telefon jiroskol desteklemiyor ve kare hızı maks orta var o yüzden tam verim alamıyorjm gfx tool kullanmak istiyorum ancak ban sebebi telefonum j7 prime 2

vortex'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Arda
Kanka telefon jiroskol desteklemiyor ve kare hızı maks orta var o yüzden tam verim alamıyorjm gfx tool kullanmak istiyorum ancak ban sebebi telefonum j7 prime 2
Hayır bence ilk jiroskopla başlama 3 veya 4 parmak başla 2 parmakdan çok daha kolaydır ilk olarak kendi hassasiyetini iyice belirle biraz arena fln takıl sonra solo gir kendini biraz geliştir yada takım arkadaşların varsa onlarla squad fln da girebilirsin daha sonra Duo oynamaya başla daha sonrasında squada geçebilirsin ama öne Man squad öyle kolay olacak bir şey değildir

Top Bottom