Neler Yeni

PUBG oyununu 60 FPS oynatacak telefon önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Taha Can
Bütçe
6000
Merhaba sayın DA kullanıcıları.
5000 TL ila 6500 TL arası telefon arıyorum. Bütçe taş çatlasa 7000 olur. PUBG de 60 FPS açan, 128 GB depolama alanı, 6 GB RAM, ve ekran tazeleme hızı 90 veya 120 Hz olan telefon arıyorum. Telefon kaliteli olsun ve PUBG'de 60 FPS açsın. Yeter bana. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler. Ekstra olarak aklımda Xiaomi Redmi Note 10s var ama 60 Hz tazeleme hızı var, günümüz için 60 Hz yeter mi?

5000 TL ila 6500 TL arası telefon arıyorum. Bütçe taş çatlasa 7000 olur. PUBG de 60 FPS açan, 128 GB depolama alanı, 6 GB RAM, ve ekran tazeleme hızı 90 veya 120 Hz olan telefon arıyorum. Telefon kaliteli olsun ve PUBG'de 60 FPS açsın. Yeter bana. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler. Ekstra olarak aklımda Xiaomi Redmi Note 10s var ama 60 Hz tazeleme hızı var, günümüz için 60 Hz yeter mi?
Yurt dışı mi 10t veya 11t alın 90 FPS'in ve 144 Hz'nin tadına bakın

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Taha Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

mp4mert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Mert
Dostum belki markadan dolayı bir çok kişinin komiğine gitcek fakat; Lg v30+ öneririm 128 gb 6gb ram pubg de 60 fps veriyor şuanda temizini 5000 5500'e tahminimce bulursun kronik sorunları vs de yok ama araştırmanı yine öneririm sana kalmış sadece öneri :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Taha Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum belki markadan dolayı bir çok kişinin komiğine gitcek fakat; Lg v30+ öneririm 128 gb 6gb ram PUBG de 60 fps veriyor şuanda temizini 5000 5500'e tahminimce bulursun kronik sorunları vs de yok ama araştırmanı yine öneririm sana kalmış sadece öneri :)
Techno Camon 18p mi daha iyidir yoksa Xiaomi redmi note 10s mi?

Uucz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Bayvan
Techno Camon 18p mi daha iyidir yoksa Xiaomi redmi note 10s mi?
Dostum epey diye bir site var. Aklındaki her sorunun cevabı o sitede. Oradan karşılaştırma yap. Hangi telefon daha iyiyse puanına göre, hatta herşeyi karşılaştırıyor. Mesela SD işlemci veya MTK işlemci hangisi daha iyiyse onu bile gösteriyor. Antutu(telefon performansı) puanlarını dahi gösteriyor. Hiç olmadı YouTube'den şarj veya pubg testlerine bak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Taha Can
Dostum epey diye bir site var. Aklındaki her sorunun cevabı o sitede. Oradan karşılaştırma yap. Hangi telefon daha iyiyse puanına göre, hatta herşeyi karşılaştırıyor. Mesela SD işlemci veya MTK işlemci hangisi daha iyiyse onu bile gösteriyor. Antutu(telefon performansı) puanlarını dahi gösteriyor. Hiç olmadı YouTube'den şarj veya PUBG testlerine bak.
Epeyi biliyorum. Size göre hangisi daha iyi?

Uucz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Bayvan
Telefonlar konusunda çok fazla yeni çıktığı için bilgim yok. Ama şu linki atayım sen karar ver. Kalın siyah olanlar daha iyi demek belki bilmiyorsundur. Ram kısmına bakma onu sen seçersin. İkisininde ram seçeneği var. Onu görmezden gel. https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/663858-734657/redmi-note-10s_tecno-camon-18p/
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca sana tavsiyem YouTube'den "5000 TL üstü telefonlar" yaz. Videoları izle. Mümkünse çok video izle aklında soru işareti kalmasın. Ve ek olarak telefon markalarının kendi siteleri var. Forumlar yani. Orada sorduğun soruların cevabı neredeyse hepsi var. Niye diyorum bunu. Çünkü ben sana önerirsem veya bir başkası sen telefonu alıp beğenmezsen bir ton laf ve beddua edeceksin. O yüzden sana mantıklı olanı al derim. Ayrıca bilgim yok telefonlar konusunda.

Son düzenleme:

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
685
İsim
Fettah Özalp
Hocam kaçak 6 bine 11t altın 90fps oynayin

Top Bottom