Neler Yeni

Pubg PC Çok zor insanlar geliyor?

Wessera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Arda Kaynak
Arkadaşlar merhaba, Pubg PC sürümüne sahibim ve her oynadığımda aşırı güçlü insanlar geliyor, artık oyunun içinden geçmiş, profesyonel olan oyuncular geliyor resmen. Ben kötü bir oyuncu değilim fakat bu oyuna gelince kedi yavrusuna dönüyorum normal mi bu yoksa kendi düzeyimdeki insanlarla oynayabilmemin bir yolu var mı?

Can...

80+ Platinum
Arkadaşlar merhaba, PUBG PC sürümüne sahibim ve her oynadığımda aşırı güçlü insanlar geliyor, artık oyunun içinden geçmiş, profesyonel olan oyuncular geliyor resmen. Ben kötü bir oyuncu değilim fakat bu oyuna gelince kedi yavrusuna dönüyorum normal mi bu yoksa kendi düzeyimdeki insanlarla oynayabilmemin bir yolu var mı?
o oyun artık ölü o yüzden şuan önceden hesabı olan baya para yatırıp bırakamayanlar oynuyor

Wessera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Arda Kaynak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o oyun artık ölü o yüzden şuan önceden hesabı olan baya para yatırıp bırakamayanlar oynuyor
Haklısın bende bırakacağım artık :D Deli ettiler adamı ya kafamı camdan daha çıkarmadan mermi yemem mi dersin, görmediğim bombalara ölmem mi dersin, binlerce şey yaşadım lanet oyunda.

TahinPekmez

80+ Silver
Ben 40 tl.oldugu zamanda lite varken satin almis loot yaptıktan hemen sonra ölen biri olarak iade etmiştim.1 yıldır oynarım gayet zevk alıyorum. 250lv olmuşum. Ve oyunda bitirici nokta ses kasma arkadaşlar. İlk kim vurursa birebirde o götürüyor. Windows app dan Dolby access aldım ses kasma.cok.iyi oluyor tavsiye ederim

Top Bottom