kerempekdgn
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Dün arkadaşlar vasıtasıyla oyunu aldım gece indirmeye bıraktım sabah inmiş oyuna girdim antreman modunu açtım medium ayarlarda 60 80 arası fps alıyorum neyse antreman modunda bi 20 30 dakika takıldım işte silahları falan denedim sonra dedim bi normal oyun gireyim. Açtım random map oyuna girdim tam uçaktan atladım evin oraya inicem paraşütü açtı bilgisayar birden kendini kapattı sanki elektrik kesintisi gibi hiç bir hata vermeden mavi ekran vs vs hiç bir hata vermedi. Neyse dedim galiba elektrik gitti geldi açtım pcyi tekrar girdim oyuna bu seferde uçaktayken kapandı pc aynı şekilde. Dedim 2 gündür açık ondan mı acaba diye kendimi kandırdım. Bu sefer girmedim forumlara göz attım PSU kaynaklı diyen var ama bazı arkadaşlar psu değiştirmesine rağmen sorun çözülmemiş. Sorunun kaynağı nedir yardım edermisiniz ?
Sistem Özellikleri;
İşlemci: İ7 920 2.67ghz (Overclock ile 3.5ghz'e çektim. Sıcaklık yükte 65i geçmiyor kule soğutma takılı.)
Ram: Corsair Dominator 3x2 6gb - Gskill Ripjawas 3x2 6gb - Toplam 12 gb 1600mhz ramler ancak 1400de çalıştırıyorum.
Ekran Kartı: Nvidia Geforce GTX960 100ME 2GB ( Sıcaklık 60ı geçmiyor.)
Anakart: Gigabyte X58-UD5
Psu: 400w
Edit;
3. Denemem sonucu oyun bekleme alanıma girdiğim anda kendini kapattı.
Sistem Özellikleri;
İşlemci: İ7 920 2.67ghz (Overclock ile 3.5ghz'e çektim. Sıcaklık yükte 65i geçmiyor kule soğutma takılı.)
Ram: Corsair Dominator 3x2 6gb - Gskill Ripjawas 3x2 6gb - Toplam 12 gb 1600mhz ramler ancak 1400de çalıştırıyorum.
Ekran Kartı: Nvidia Geforce GTX960 100ME 2GB ( Sıcaklık 60ı geçmiyor.)
Anakart: Gigabyte X58-UD5
Psu: 400w
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Edit;
3. Denemem sonucu oyun bekleme alanıma girdiğim anda kendini kapattı.
Son düzenleme: