PUBG Steam Drop/donma sorunu.

Rammstein

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
4,734
Sistemim: r5 1600af, gtx 1650s, 8 gb 3000 mhz ram, seagate barracuda 1TB harddisk. PUBG steam'de Miramar ve Erangel'de sürekli drop yiyorum, Sanhok'ta başlarda oluyor sonra geçiyor. Bazen de oyun donuyor ve oyundan atıyor. Ayrıca fanlar oyun açıkken çok daha hızlı çalışıyor (sadece PUBG). Çözmenin yolu nedir?

Sistemim: r5 1600af, gtx 1650s, 8 gb 3000 mhz ram, seagate barracuda 1TB harddisk. PUBG steam'de Miramar ve Erangel'de sürekli drop yiyorum, Sanhok'ta başlarda oluyor sonra geçiyor. Bazen de oyun donuyor ve oyundan atıyor. Ayrıca fanlar oyun açıkken çok daha hızlı çalışıyor (sadece PUBG). Çözmenin yolu nedir?
Ramden kaynakli olabilir

70 TL lik oyunu oynamak için 300tl mi vereceğim? Başka yolu yok mu?
Yok hocam maalesef zaten guncel oyunlarda 16gb standart gibi oldu artik nerdeyse hem sadece pubg de degil cod de apexde falan da 16gb olmasi lazim cunku hepside nerdeyse 10 12gb ram yiyorlar oyun oynarken bence en kisa zamanda 16gb yapin rami

Yok hocam maalesef zaten guncel oyunlarda 16gb standart gibi oldu artik nerdeyse hem sadece PUBG de degil cod de apexde falan da 16gb olmasi lazim cunku hepside nerdeyse 10 12gb ram yiyorlar oyun oynarken bence en kisa zamanda 16gb yapin rami
Fanların hızlı çalışması ve oyundan atma?

sıcaklik değerleri nasil
Afterburner yüklü değil ama kasanın yanına elimi koyduğumda ısının çok arttığını hissediyorum. Ve RPM aşırı artıyor. Normalde ekran kartı fanını duymuyorum bile ama oyunda fanlar çok hızlı dönüyor ve en çok onu duyuyorum. Coil Whine olduğunu sanmıyorum daha ağır oyunlarda böyle bir sorun yok.

Afterburner yüklü değil ama kasanın yanına elimi koyduğumda ısının çok arttığını hissediyorum. Ve RPM aşırı artıyor. Normalde ekran kartı fanını duymuyorum bile ama oyunda fanlar çok hızlı dönüyor ve en çok onu duyuyorum. Coil Whine olduğunu sanmıyorum daha ağır oyunlarda böyle bir sorun yok.
İnsan vücudu 60 derece ustunu fazla sicaklik olarak algilar afterburner indirin deneyin sicaklik yuzunden olabilir yani el ile ölçmek pek doğru değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,137
Üyeler
186,852
Son üye
HEROUSTA
Geri