exblandes 80+ Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 75 Dahası Reaksiyon skoru 26 İsim Doğan güleç 18 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Windows 8 Aşığıyım yazmış: Kanka 11 ise böyle şeyler yapabilir normal bazen kafasına göre davranıyor :/ Devamı için tıklayın... haydaaa çözüm yok sanırım
Windows 8 Aşığıyım yazmış: Kanka 11 ise böyle şeyler yapabilir normal bazen kafasına göre davranıyor :/ Devamı için tıklayın... haydaaa çözüm yok sanırım
B Burakkdf 80+ Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 97 Dahası Reaksiyon skoru 21 İsim Burak 15 Ağustos 2022 #15 TamerKs yazmış: Kendi kendinle konularak çözüme ulaşıyorsun sandım PUBG arka planda çalışan uygulamalar konusunda biraz fazla hassas, oynarken görev yöneticisinden arkada çalışan herhangi bir şey varsa kapatmayı deneyebilirsin. Devamı için tıklayın... Kesinlikle sorun buydu MSI AFTERBURNER açıktı kapattım girdi benim sorunum buydu arkadaşlar
TamerKs yazmış: Kendi kendinle konularak çözüme ulaşıyorsun sandım PUBG arka planda çalışan uygulamalar konusunda biraz fazla hassas, oynarken görev yöneticisinden arkada çalışan herhangi bir şey varsa kapatmayı deneyebilirsin. Devamı için tıklayın... Kesinlikle sorun buydu MSI AFTERBURNER açıktı kapattım girdi benim sorunum buydu arkadaşlar