ban yiyince böyle oluyor diye biliyomsildim başka bir versiyonu ile denicem çok kanser
memu denemesildim başka bir versiyonu ile denicem çok kanser
tekrar indirim kurdum düzeldiban yiyince böyle oluyor diye biliyom
Mesaj otomatik birleştirildi:
memu deneme
blustecks en az 16 gb ram
başka ne kaldı
Ban yediğin için spoofer kullanmışsın. Öyle anlıyorum ben?tekrar indirim kurdum düzeldi
düzelmemiş gene aynı hata
spoofer kullandım asistanı sildim tekrar yükledim
hayır arkadaş dediği için spoofer kullandım ilk defa oyunu yüklüyorumBan yediğin için spoofer kullanmışsın. Öyle anlıyorum ben?
nasıl anlamak isterseniz öyle anlayın mobilde hile yapıyorsun diye gelin linçleyin siz bilirsiniz sorunu bilmiyorsanız boş yapmayınBan yediğin için spoofer kullanmışsın. Öyle anlıyorum ben?
Spoofer donanım adını ve kimliğini değiştirir. Ve spoofer hile kullanımından dolayı hwid ban yenen bilgisayarlar için yapılmış yazılımlardır. Ben linclemiyorum. Kimse boş yere spoofer kullanmaz. Eğer hile açtıysanız sizi linclemeyiz. Ona göre öneri veririz.hayır arkadaş dediği için spoofer kullandım ilk defa oyunu yüklüyorum
nasıl anlamak isterseniz öyle anlayın mobilde hile yapıyorsun diye gelin linçleyin siz bilirsiniz sorunu bilmiyorsanız boş yapmayın
hile falan açmadım arkadaşın dediği gibi eğer ban yedisen bende deniyeyim dedim sonuçta başkası senin id ni kullanıp ban yiyebiliyorSpoofer donanım adını ve kimliğini değiştirir. Ve spoofer hile kullanımından dolayı hwid ban yenen bilgisayarlar için yapılmış yazılımlardır. Ben linclemiyorum. Kimse boş yere spoofer kullanmaz. Eğer hile açtıysanız sizi linclemeyiz. Ona göre öneri veririz.