Necromancerr
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Hangi anahtarı alıcaz hocam 200 gcoin olduBas bas paraları leylaaaa
Hangi anahtarı alıcaz hocam 200 gcoin olduBas bas paraları leylaaaa
kasa aldın mı steam pazardanHangi anahtarı alıcaz hocam 200 gcoin oldu
Anahtar için gerekli kasayı alman lazımHangi anahtarı alıcaz hocam 200 gcoin oldu
operasyon gelirse tabi cs 2 ile birlikte operasyonda değişebilir ve 1 hesaptan mı alacan operasyon 400 tl olucak gelirse4 hesaptan farmlıyorum çok iyi olay CS2 operasyonu beleşe gelmiş olur
Diğer 2 hesap çalındığı için vaclı malesef. Bir hesaptan almak zorundayım. Her türlü alcam. Cs'de en sevdiğim olay operasyon.operasyon gelirse tabi cs 2 ile birlikte operasyonda değişebilir ve 1 hesaptan mı alacan operasyon 400 TL olucak gelirse
yok hocam pubg ile alakam 0kasa aldın mı steam pazardan
ben 5 hesaptan alacağım 2 hesap daha açmayı düşünüyorumDiğer 2 hesap çalındığı için vaclı malesef. Bir hesaptan almak zorundayım. Her türlü alcam. Cs'de en sevdiğim olay operasyon.
bu kasalardan alman lazım yoksa mağazada anahtar gözükmezyok hocam PUBG ile alakam 0
Steam hesabını aktive etmeden de alınabiliyor mu gcoinben 5 hesaptan alacağım 2 hesap daha açmayı düşünüyorum
ben 1 hesapta kalıcam çok uğraşmak istemiyorumben 5 hesaptan alacağım 2 hesap daha açmayı düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu kasalardan alman lazım yoksa mağazada anahtar gözükmez
6 tane aldım yeşilidenben 5 hesaptan alacağım 2 hesap daha açmayı düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu kasalardan alman lazım yoksa mağazada anahtar gözükmez
deniycem yoksa zaten seçkin hesap alacağım cs yeSteam hesabını aktive etmeden de alınabiliyor mu gcoin
HOCAM yeni hesaba geçince yeniden ounu indiriyormusunuzdeniycem yoksa zaten seçkin hesap alacağım cs ye