Neler Yeni

Yardım Pubgyi USB belleğe nasıl atarım?

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam commonda pubg yi atın önce. Appmanifestide pubg nin yanına atın. İçine atmayım. Arkadaşınızda önce steame girsin. İndir desin. Sonra steame tam kaptsın. Görev yöneticisnde falan steam gözükmesin. ondan sonra usb belleği taksın. Steamden nereye indirecekse oraya atsın. Dosyaları değiştir şeyi gelirse değiştir desin. Sonra steame girsin. Tamam

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
715
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Hocam commonda PUBG yi atın önce. Appmanifestide PUBG nin yanına atın. İçine atmayım. Arkadaşınızda önce steame girsin. İndir desin. Sonra steame tam kaptsın. Görev yöneticisnde falan steam gözükmesin. ondan sonra usb belleği taksın. Steamden nereye indirecekse oraya atsın. Dosyaları değiştir şeyi gelirse değiştir desin. Sonra steame girsin. Tamam
Tamamdır dosyaları atıyorum bide şey sorcam epic gamesden de rocket league atıcam onu nasıl atarım aynı şekil mi bilginiz varmı o konuda ?

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Tamamdır dosyaları atıyorum bide şey sorcam epic gamesden de rocket league atıcam onu nasıl atarım aynı şekil mi bilginiz varmı o konuda ?
Hocam onu da aynı şekilde atın. epicte manifast yok. arkadaşın yine dediğim gibi önce rocket league yi epicten indirsin. Sonra duraklatsın. Epic i tam kapatsın. Görev yöneticisinde gözükmeyecek. Sonra atsın. Dosyaları değiştir gelirse değiştirsin. Bu kadar. Ama epic games arada sorun çıkarıyor. Bne yaşamadım ama arkadaşım yaşamıştı.

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
715
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Hocam onu da aynı şekilde atın. epicte manifast yok. arkadaşın yine dediğim gibi önce rocket league yi epicten indirsin. Sonra duraklatsın. Epic i tam kapatsın. Görev yöneticisinde gözükmeyecek. Sonra atsın. Dosyaları değiştir gelirse değiştirsin. Bu kadar. Ama epic games arada sorun çıkarıyor. Bne yaşamadım ama arkadaşım yaşamıştı.
Hocam oyunu arkadaş attı kurdu hatta teşekkür ederim yardımınız için oynadık bir kaç el arkadaş ban yedi bu yöntemden dolayı ban yenir mi ?

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam oyunu arkadaş attı kurdu hatta teşekkür ederim yardımınız için oynadık bir kaç el arkadaş ban yedi bu yöntemden dolayı ban yenir mi ?
rica ederim hocam. nasıl ban yiyor :D pubg ise kurallara uymamıştır büyük ihtimalle. seni falan öldürmüştür. rocket tede küfürden falan ban yeniyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Okan
Yapmanız gereken tek şey pubg yüklü olduğu steam klasörüne gidip icerisindeki dosyaların hepsini kopyalayip flash belleğe atacaksiniz. Daha sonra ayni pubg oyununun kurulu olduğu klasör adını arkadaşıniz bilgisayarinda steam common dosyalar kismina yazacak. Sonra flashin içindekileri sizin ayni isimle oluşturduğunuz klasörün icine atip, sitemden pubg yüklemesini başlatacaksiniz. Direk yüklerse 100 mb felan dosya yükler gerisini doğrulayıp kurmuş olur. Biz de arkadaşla hep böyle yapıyorduk

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
715
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Yapmanız gereken tek şey PUBG yüklü olduğu steam klasörüne gidip icerisindeki dosyaların hepsini kopyalayip flash belleğe atacaksiniz. Daha sonra ayni PUBG oyununun kurulu olduğu klasör adını arkadaşıniz bilgisayarinda steam common dosyalar kismina yazacak. Sonra flashin içindekileri sizin ayni isimle oluşturduğunuz klasörün icine atip, sitemden PUBG yüklemesini başlatacaksiniz. Direk yüklerse 100 mb felan dosya yükler gerisini doğrulayıp kurmuş olur. Biz de arkadaşla hep böyle yapıyorduk
Yaptık hocam kurduk sıkıntı yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

rica ederim hocam. nasıl ban yiyor :D PUBG ise kurallara uymamıştır büyük ihtimalle. seni falan öldürmüştür. rocket tede küfürden falan ban yeniyor.
Pubg oynuyorduk usb ile oyun attığım arkadaş bizden birini vurdu yanlışıkla ama sprey atarken o önüne geçmiş galiba 4 preydik zaten raporlamadık da. Sonraki oyunda bi anda ban yedim dedi. Sonra yan hesaptan geldi şuanlık sıkıntı yok gibi.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yaptık hocam kurduk sıkıntı yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

PUBG oynuyorduk usb ile oyun attığım arkadaş bizden birini vurdu yanlışıkla ama sprey atarken o önüne geçmiş galiba 4 preydik zaten raporlamadık da. Sonraki oyunda bi anda ban yedim dedi. Sonra yan hesaptan geldi şuanlık sıkıntı yok gibi.
hocam işte takım arkadaşını vurmuş :D ondan yemiş banı

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,619
İsim
Hakanbey
Kasasını sana getirsin öyle yuklesin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç