Online ve kontrolsüz satışı yasak olan bir ürünün satışına teşvik vermemizi ve illegal siteleri forumda paylaşmamızı istiyorsun yani?vozol aldım bu siteden https://www.vozoltr.net/ farklı puff alacağım hangi siteden alıyım
?Online ve kontrolsüz satışı yasak olan bir ürünün satışına teşvik vermemizi ve illegal siteleri forumda paylaşmamızı istiyorsun yani?
ülkenin içinden geçmişler hala yasadan bahsediyor.? Yaşadığın ülkenin yasaklarını bilmiyorsan bu kimsenin sorunu değil gibi görünüyor.
Ülkenin içinden geçenler, seninle aynı zihniyette olduğu için içinden geçilen ülkenin daha fazla içinden geçiyorlar.ülkenin içinden geçmişler hala yasadan bahsediyor.
aynen t.röristte ilan et tam olsun ayrıca ben değil apk geçti ben apklı değilim oy verenler düşünsünÜlkenin içinden geçenler, seninle aynı zihniyette olduğu için içinden geçilen ülkenin daha fazla içinden geçiyorlar.
en küçük şeye de duyar kasmaya başladınız puff u ve ya elektronik sigarayı artık babam yaşında kişiler bile içmeye başladı daha önemli olaylar varken takıldığın olay güldürücü Allah akıl fikir versin ne diyim.aynen t.röristte ilan et tam olsun ayrıca ben değil apk geçti ben apklı değilim oy verenler düşünsün
Ailene ve arkadaşlarına, en önemliside büyüdüğün zaman ülkeye dokunmayacak yararın için memleketimize sabır diliyorum.aynen t.röristte ilan et tam olsun ayrıca ben değil apk geçti ben apklı değilim oy verenler düşünsün
Mesaj otomatik birleştirildi:
en küçük şeye de duyar kasmaya başladınız puff u ve ya elektronik sigarayı artık babam yaşında kişiler bile içmeye başladı daha önemli olaylar varken takıldığın olay güldürücü Allah akıl fikir versin ne diyim.
Vozoltr den aldım ben güvenlidir
Alıntıyı görüntüle
Hocam öyle bir yazmışsın ki konuyu tyt Türkçe sorusu gibi yanlış anladımnasty fıx go alacağım ben vozol denedim
Aynen kardeş sırf sigaradan yüksek vergi alabildikleri için yasal yapıp milyarlarca parayı cukkalayan devlet elektronik sigarayı yasaklayınca iyi mi oluyor yani. Konu sahibi sana yasal olup olmadığını da sormuyor, alabileceği bir yer soruyor. Merak etme hapise girmez kimse alınca. Milletin aldıklarına karışın oldu olacak. Ayrıca devlet bu siteleri görmüyor değil yani merak etme bir zeki sen değilsin.Online ve kontrolsüz satışı yasak olan bir ürünün satışına teşvik vermemizi ve illegal siteleri forumda paylaşmamızı istiyorsun yani?