Dontaçhi
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 10
Dahası
Hocam bu puffların içine özel likit koymuyorlardır illa ki piyasada satılan likitlerden koyuyorlardır ve bana kalırsa öyle premium bir likit koyduklarını düşünmüyorum çünkü bunun likiti ürün malzemeleri yapılış işlemleri vs.vs. daha pahalı olurdu premium bir likit koysalardı diye düşünmekteyim. Aynı likitten alıp denemekten zarar gelmez likitler ateş pahası denecek kadar pahalı şeyler de değiller.O da gayet zor bir işlem gibi hocam. Örnek vereyim Blue Razz Lemon aromalı var elimde şuan, Blue razz lemon aromalı likit bulmak ne bileyim varsa eğer denenir ancak epey efor ister. Likit kalitesi de önemli tabii. Dediğim gibi mahalleden bir abim yaptı likit koydu ancak 80 liralık felan bir likitti duman performansında sorun yok ancak aroma çok çok az hissediliyordu. Premium bir likit ile de denemek lazım tabi
Dediğiniz kişi aynı aroma ile mi doldurdu yoksa farklı bir aroma ile mi? Biraz araştırmayla hangi likit iyi hangisi kötü hangisi alınır alınmaz internette cevapları illa ki vardır. Denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum. Veya likiti koyan kişi likitini olması gerekenden daha az koymuştur tat konusunda o yüzden az hissediyordur veya likit bittikten sonra çok fazla çekim yapmaya çalıştıysa o da puff'a zarar verir.