Neler Yeni

Puff Bar önerisi alabilir miyim? (Yeni başlayanlar için)

2mApoo

80+ Silver
Dal sigara çok pahalı ve zararlı.
O yüzden puff almayı düşünüyorum. İlk defa alcam o yüzden bütçeyi çok fazla zorlamadan öğrenci bütçesine göre öneri alabilir miyim ?
Ayrıca kısa bir bilgide verirseniz sevinirim. Ürün hakkında - kullanım süresi - ömrünü uzatma vs.vs.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,003
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
O yüzden puff almayı düşünüyorum. İlk defa alcam o yüzden bütçeyi çok fazla zorlamadan öğrenci bütçesine göre öneri alabilir miyim ?
Ayrıca kısa bir bilgide verirseniz sevinirim. Ürün hakkında - kullanım süresi - ömrünü uzatma vs.vs.
puff alma çok çabuk bitiyor elektronik sigara tavsiye ederim

2mApoo

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki bütçeme göre varmıdır ?
Çok pahal diye biliyorum ama
MEsela 2000lik bir puff kaç günde biter ?

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,003
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks

2mApoo

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ama 2000 diyor. ! haftada 2000defa içmem ki ben ?

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,003
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
Ama 2000 diyor. ! haftada 2000defa içmem ki ben ?
2000 çekim ama o kalem puffların likitnden önce şarjı bitiyor ve şarj edemiyorsun elinden düşürmezsen bir günde bile biter o puff

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,753
İsim
Taha yücel
6000 lik vozol var bende 350 tl ye aldim kiwi li
Öneririm
Elf bar var bide onlarin diş tasarimini çok seviyorum arkadasim.hediye etmisti red majitolu oda güzel

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,003
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
ArtiAnius
hocam 2000 çekimlik pufu ben 1 günde bitirdim bir ara sonrasında öksürükler falan fistan işte vozol almayın genel olarak f/p olarak iyidir ancak ice olanları size ağır gelebilir ama vozol baya kalitelidir 6000 çekimli olanlar şarjlıdır şarj edersiniz ve sürekli eliniz ağzınıza gidip onu istiyor oluyor bilginize pufflar birde normal sigaradan daha zararlı diye haberler vardı ama ne kadar doğru bilemem
Mesaj otomatik birleştirildi:

İçiyorsun. Aroması güzel olanı alınca elinden düşmüyor. 1 tane alayım diyorsun sonra duramıyorsun. Yine içiyorsun.
o kadar haklısınki aroması en güzeller kavun böğürtlenli olanlar bu arada bak gene canım çekti ama 1 aydır temizim o yüzden rahatkeee

2mApoo

80+ Silver
6000 lik vozol var bende 350 TL ye aldim kiwi li
Öneririm
Elf bar var bide onlarin diş tasarimini çok seviyorum arkadasim.hediye etmisti red majitolu oda güzel
Sendeki şarj edilebiliyor mu ?
Ben diyorum sigarayı bırak sen puff diyon. Hayırdır?
;Knk zaten o yüzden bunuu seçtim. En azından nikotin fln daha az. Bide cidden olmuyor bu bendeki sıkıntıyı atmam lazım nefes alamıyom o derece kötüyüm.
İçiyorsun. Aroması güzel olanı alınca elinden düşmüyor. 1 tane alayım diyorsun sonra duramıyorsun. Yine içiyorsun.
Ben başlangıç için kullanmak istedimde. Sence bağımlılık seviyesine gelir mi ? En azından bu sene kullansam üniye kadar. Yada daha iyi hissedene kadar stresimi bir şekilde atmam lazım
hocam 2000 çekimlik pufu ben 1 günde bitirdim bir ara sonrasında öksürükler falan fistan işte vozol almayın genel olarak f/p olarak iyidir ancak ice olanları size ağır gelebilir ama vozol baya kalitelidir 6000 çekimli olanlar şarjlıdır şarj edersiniz ve sürekli eliniz ağzınıza gidip onu istiyor oluyor bilginize pufflar birde normal sigaradan daha zararlı diye haberler vardı ama ne kadar doğru bilemem
Mesaj otomatik birleştirildi:

o kadar haklısınki aroması en güzeller kavun böğürtlenli olanlar bu arada bak gene canım çekti ama 1 aydır temizim o yüzden rahatkeee
peki vozol 6000 deiğin marka likiti bitene kadar kullanabiliyoruz dımı ? ŞArjı bitsede doldurabiliriz yani ?
Şuan kaç lira ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,216
Üyeler
167,627
Son üye
Mustafa KURT
Top Bottom