puff değilde önerim elektronik sigara olur, Nord 4 deneyebilirsin güzel ürün, ister nargile içim ister sigara içim kullanabilirsin.Parası önemli değil likiti hemen bitmeyen uzun süre aroma tadı verebilecek puff arıyorum. Kaliteli bir şey arıyorum yani şu ana kadar puff vozol ve puff bar 10000 kullandım. Bütün önerilere açığım sağ olun şimdiden.
Hocam tr de kaliteli puf olduğunu düşünmüyorum ya elektronik sigara bakman daha mantıklı olacaktırParası önemli değil likiti hemen bitmeyen uzun süre aroma tadı verebilecek puff arıyorum. Kaliteli bir şey arıyorum yani şu ana kadar puff vozol ve puff bar 10000 kullandım. Bütün önerilere açığım sağ olun şimdiden.
Sağolun hocam bir araştırayım denerim belki.puff değilde önerim elektronik sigara olur, Nord 4 deneyebilirsin güzel ürün, ister nargile içim ister sigara içim kullanabilirsin.
Evet tr de çok kaliteli puff yok pek beğenmiyorum trdeki puff çeşitlerini hemen hemen aynı oluyor zaten.Hocam tr de kaliteli puf olduğunu düşünmüyorum ya elektronik sigara bakman daha mantıklı olacaktır