Neler Yeni

Yardım Pulsar mı Asus mu beyler acil yardım

Krmm

80+ Bronze
Gecikme olarak düşük ve yazılım olarak da iyi klavye arıyorum. 1. sıradaki pulsar ve 3. sıradaki asus şuan satışta görünüyor. Sizce bu ikisinden hangisini almak mantıklı ?

pulsar : https://www.gaming.gen.tr/urun/6202...mekanik-gaming-klavye-pcmk2he801w/?ref=akakce

asus : https://www.incehesap.com/asus-rog-...dium=referral&utm_campaign=quickview&v=1.68.2

1.png

Son düzenleme:

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,089
İsim
Musa Topçu
şahsen hiçbiri arada ki farkı hissetmen zor değil direkt imkansız para cukkalamak için oluşturulmuş göz boyamadan farksız

Krmm

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şahsen hiçbiri arada ki farkı hissetmen zor değil direkt imkansız para cukkalamak için oluşturulmuş göz boyamadan farksız
Knk epeydir araştırıyorum klavyeleri. Wraith'tekiler içime sinmedi. Bu ikisinin gecikme değerleri çok iyi olduğu için arada kaldım. ikisinden birini kesin olarak alacam. Hangisini seçerdiniz siz olsanız

eternal_snow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
460
İsim
ömer faruk
Pulsarın wootingi geçebileceğine ben şahsen inanmadım test sonuçları bana doğru gelmedi, hangisinin tipini beğeniyorsan onu al aşağı yukarı ikisi de aynı

Krmm

80+ Bronze
Pulsarın wootingi geçebileceğine ben şahsen inanmadım test sonuçları bana doğru gelmedi, hangisinin tipini beğeniyorsan onu al aşağı yukarı ikisi de aynı

2.40 dakkayı açıp dinler misin hocam. Adam elindeki cihaz ile test etmiş. Ve takipçi sayısı da epey yüksek bir kanal. Ben şahsen doğrudur diye düşünüyorum

eternal_snow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
460
İsim
ömer faruk

2.40 dakkayı açıp dinler misin hocam. Adam elindeki cihaz ile test etmiş. Ve takipçi sayısı da epey yüksek bir kanal. Ben şahsen doğrudur diye düşünüyorum
Bu adam paso reklam videosu çekiyo o yüzden inanmadım zaten

• Beğen
Reaksiyonlar: Krmm

Krmm

80+ Bronze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,308
Üyeler